יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:01
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"מעכשיו תראו את ג'וניור ויסה מהקדנציה הקודמת"

הדובר: ג'וניור ויסה, ששוב חוזר לכושר: "אני שמח ומלא ביטחון". על ביטון: "לא צריך לייחס חשיבות לכך שרק הוא כובש". יובל נעים? "אהוב על כולם"

|
ויסה וביטון.
ויסה וביטון. "אנחנו משחקים טוב" (גיא בן זיו)

בהפועל פ"ת המשיכו היום (שישי) להתכונן לקראת קרב התחתית החשוב מול בני סכנין ביום שני, כאשר החדשות הטובות עבור יובל נעים ועבור הקבוצה מאם המושבות הן שלראשונה העונה, עושה רושם כי כל שחקני השדה כשירים ויעמדו לרשותו של המאמן באצטדיון וינטר.

אחד השחקנים שבפ"ת חיכו הרבה זמן שייכנס לעניינים הוא הקשר הפרואני ג'וניור ויסה, שנהנה מהמשחק הטוב ביותר שלו העונה דווקא בניצחון 0:2 על האקסית, בית"ר ירושלים, במחזור האחרון.

"אנחנו משחקים טוב יותר בשבועות האחרונים". הסביר ויסה. "הניצחון על בית"ר ירושלים אחרי שלא ניצחנו הרבה מאוד זמן הכניס ביטחון ורוח חדשה בכל השחקנים בקבוצה. אנחנו רוצים להמשיך ביכולת הטובה ולהמשיך לצבור ביטחון ונקודות, כי אם לא ננצח את בני סכנין הניצחון על בית"ר ירושלים יהיה חסר משמעות".

על כך שדודו ביטון הוא בינתיים היחיד שכובש עבור המלאבסים אמר הקשר: "אני שמח בשביל דודו ביטון שהוא כובש הרבה שערים. לא צריך לייחס חשיבות לכך שבינתיים רק הוא כובש, לפעמים זה קורה בכדורגל. לא משנה מי כובש כל עוד הקבוצה מצליחה, אני בטוח שבהמשך חוץ מדודו גם שחקנים נוספים יכבשו שערים, אם זה אני, גיא צרפתי או כל אחד אחר".

ויסה הסביר גם את השיפור ביכולת שלו: "אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו, אני שמח. יש לי ביטחון אחרי המשחק האחרון. עד השבועות האחרונים לא שיחקנו טוב וזה השפיע גם עלי. עכשיו המצב השתפר ואני מרגיש שאני יכול לתרום יותר מהיכולת שלי לקבוצה, ואני מאמין שמעכשיו תראו את ג'וניור ויסה מהקדנציה הקודמת בפ"ת".

ג´וניור ויסה עם דודו ביטון (שי לוי (צלם))
ג´וניור ויסה עם דודו ביטון. "בטוח שעוד שחקנים יכבשו" (שי לוי)
 

על המאמן החדש הוסיף ויסה: "יובל נעים מאמן טוב מאוד. הוא יודע איך לעבוד עם השחקנים באימונים, כולם אוהבים אותו ונהנים באימונים. הוא מדריך אותנו מצויין גם במשחקים".

"אנחנו יכולים לנצח את בני סכנין. יש להם שחקנים טובים ומוטיבציה לבוא ולנצח, אבל גם אנחנו באים עם הרבה מוטיבציה. הפנמנו את המצב של הפועל פ"ת בטבלה ואנחנו יודעים שאנחנו צריכים להתייחס לכל משחק עכשיו כאילו זה גמר גביע בכדי לנצח ולצבור עוד נקודות". סיכם הקשר הפרואני.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */