יום שבת, 06.12.2025 שעה 09:58
ליגת האלופות 25-26
151-145ארסנל1
128-195פאריס סן-ז'רמן2
126-155באיירן מינכן3
123-125אינטר4
125-125ריאל מדריד5
1011-175בורוסיה דורטמונד6
106-125צ'לסי7
105-115ספורטינג ליסבון8
105-105מנצ'סטר סיטי9
105-65אטאלנטה10
94-115ניוקאסל11
910-125אתלטיקו מדריד12
98-105ליברפול13
97-85גלאטסראיי14
88-135פ.ס.וו. איינדהובן15
87-105טוטנהאם16
810-85באייר לברקוזן17
710-125ברצלונה18
79-85קרבאח אגדם19
79-65נאפולי20
66-85מארסיי21
610-105יובנטוס22
68-65מונאקו23
67-45פאפוס24
612-55אוניון סט. ז'ילואז25
413-85קלאב ברוז'26
49-45אתלטיק בילבאו27
414-75איינטרכט פרנקפורט28
414-75פ.צ. קופנהאגן29
38-45בנפיקה ליסבון30
38-25סלביה פראג31
211-75בודה גלימט32
213-55אולימפיאקוס33
110-25ויאריאל34
114-45קייראט35
016-15אייאקס36

מאמן קופנהאגן: פפ השתגע, אין לו חוש הומור

סולבאקן התעמת עם גוארדיולה בסיום ה-1:1 מול ברצלונה באלופות, הקטאלוני דווקא החמיא: "הוא מאמן אדיר". חסוס: "מי שתפסיד נק' נגד הפועל, לא תעלה"

|
גוארדיולה וסולבאקן בסיום המשחק (רויטרס)
גוארדיולה וסולבאקן בסיום המשחק (רויטרס)

החצי הראשון של המחזור הרביעי בשלב הבתים של ליגת האלופות נערך אמש (שלישי), כשהאירוע המרכזי התרחש בבית ד', בו שברצלונה ופ.צ. קופנהאגן סיימו ב-1:1 על אדמת דנמרק.

הסיפור המעניין לא התרחש דווקא במשחק עצמו, כי אם בסיום 90 הדקות. מאמן הקטאלונים, פפ גוארדיולה, ומקבילו הדני נראו מתווכחים עד כדי עימות בסיום.

מאמן קופנהאגן, סטלה סולבאקן, תקף את גוארדיולה בעקבות התקרית בסיום המשחק: “אחרי שלחצנו ידיים, החלפנו כמה מילים והוא פשוט השתגע, כנראה שאין לו חוש הומור. אני מאוד מכבד אותו כאחד המאמנים הטובים בעולם, אבל ההתנהגות שלו היתה לא נכונה".

מנגד, המאמן המנוסה של ברצלונה, פפ גוארדיולה, נהג באצילות: "הם קבוצה מצויינת עם מאמן אדיר". גווארדיולה התייחס ליכולת של הדנים: “במהלך השנתיים ומשהו בהן אני מאמן ברצלונה, לא ראיתי קבוצה כזאת פיזית וחזקה".

גם בלם הקבוצה, קרלס פויול, פירגן ליריבה: “זה היה משחק מאוד קשה, הם חזקים בצורה קיצונית. היתה לנו מטרה לנצח וזה מה שניסינו לעשות כבר מהדקה הראשונה. אנחנו צריכים להרים את הראש ולהסתכל לעבר המשחק הבא". 

פויול ואנדוי (רויטרס)
פויול ואנדוי. "היה משחק קשה, הם חזקים בצורה קיצונית" (רויטרס)
 

רדנאפ: בייל פשוט מדהים! מה שהוא עשה למייקון פשוט לא יאמן
טוטנהאם צהלה ושמחה אחרי שניצחו 1:3 את אלופת איטליה, אינטר, בוייט הארט ליין, ניצחון שהעמיד אותם בראש בית א' עם שבע נקודות, בדומה לאיטלקים שהפרש השערים שלהם נחות מזה של האנגלים.

מאמן התרנגולים, הארי רדנאפ, לא ידע את נפשו מרוב אושר. כשנשאל על יכולתו של גארת' בייל, ענה באושר: “מדהים, מדהים! מה שהוא עשה למייקון, שנחשב למגן הימני הטוב בעולם, בשני המשחקים האחרונים פשוט לא יאמן. הוא פשוט יכול לרוץ ולרוץ כל היום. הוא שחקן שטוב בהכל". רדנאפ היה מרוצה גם משאר שחקני קבוצתו: “זו היתה הופעה מצויינת של כל אחד משחקניי. שיחקנו כדורגל אדיר, נראינו מעולה. אנחנו לא נשכח את המשחק מול אינטר בלונדון הרבה שנים".

גארת´ בייל משאיר אבק ללוסיו (GettyImages)
גארת´ בייל משאיר אבק ללוסיו. רדנאפ: "הוא טוב בהכל" (GettyImages)
 

רפא בניטס, המאמן המפסיד של אינטר, פירגן ליריבה האנגלית: “הם היו יותר פיזים ומהירים מאיתנו, זה היה ההבדל, הם היו ראשונים לכל כדור. השחקנים יודעים שהם שיחקו לא טוב, אז אני לא צריך להגיד להם כלום. אם ננצח את טוונטה, נמשיך לשלב הבא, אם לא, נצטרך לראות מה עושים".

מאמן ולנסיה: המטרה - ראשות הבית. פרגי: שלטנו המשחק
ולנסיה גברה במסטאייה 0:3 על גלאזגו ריינג'רס ועלתה למקום השני בבית ג' עם שבע נקודות. כנראה שמאמן העטלפים, אונאיי אמרי, דוגל במשפט 'עם האוכל בא התאבון': “המטרה שלנו כרגע בליגת האלופות היא המקום הראשון בבית. אנחנו צריכים לנצח את בורסאספור בבית ואז לנסות להשיג שלוש נקודות במנצ'סטר, אם נעשה זאת נהיה ראשונים ולשם אנחנו מכוונים".

ולנסיה חוגגת (רויטרס)
שחקני ולנסיה חוגגים את הניצחון, הסקוטים מתבוננים מהצד (רויטרס)
 

מנגד, מאמן גלאזגו ריינג'רס, סטיבן נייסמית', לא עשה הנחות לקבוצתו אחרי המשחק בספרד: “זו היתה ההופעה הכי גרועה שלנו העונה. ננסה לחזור למסלול לקראת המשחק הבא".

בעיר מנצ'סטר שבאנגליה יכולים להיות רגועים אחרי הניצחון 0:3 על בורסאספור. השדים האדומים נמצאים עם עשר נקודות בראש בית ג', ונראה שהעליה לשלב הבא, הכוללת בדרך משחק חוץ בגאלזגו ומשחק ביתי נגד ולנסיה, מובטחת.

מאמן היונייטד, אלכס פרגוסון, היה מרוצה מחניכיו: “שלטנו בכל שלבי המשחק. אני מאוד מרוצה מאוברטן (שכבש את אחד השערים) ומסמולינג הצעירים. נקודה מול ריינג'רס תבטיח לנו את העליה אבל אנחנו מגיעים לסקוטלנד על מנת לנצח".

שחקני מנצ´סטר יונייטד חוגגים עם אוברטן (רויטרס)
פלצ'ר וקאריק חוגגים עם גבריאל אוברטן את הניצחון (רויטרס)
 

חסוס: מי שתפסיד נקודות נגד הפועל, לא תעפיל לשלב הבא
אחת התוצאות המעניינות של המחזור הגיעה מבית ב', בו משחקת הפועל תל אביב. בנפיקה ניצחה בליסבון את ליון 3:4 אחרי שהוליכה 0:4 וסיבכה את הבית, שני מחזורים לסיום. הפורטוגלים נמצאים במקום השלישי בבית עם שש נקודות, כשמעליהם נמצאת שאלקה עם שבע, כשליון בראש עם תשע נקודות.

מאמן הקבוצה המנצחת, ז'ורז' חסוס, אמר אחרי שהוסיף לאמזן בנפיקה שלוש נקודות יקרות: “הפתענו את ליון, שיחקנו ברמה גבוהה והבקענו ארבעה שערים. מי שתפסיד נקודות נגד הפועל, לא תעפיל לשלב הבא. המשחק הכי חשוב שלנו הוא נגד שאלקה במחזור האחרון".

קונטראו ושחקני בנפיקה חוגגים (רויטרס)
קונטראו ושחקני בנפיקה חוגגים (רויטרס)
 

מאמן ליון, קלוד פואל, שכיסאו במועדון מתנדנד, התייחס להפסד: “הראינו אופי כשחזרנו מ-4:0 ל-4:3 וזה מראה נחישות רבה. היה חשוב להוריד את הפרש השערים ואני שמח שעשינו זאת".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */