יום רביעי, 17.12.2025 שעה 23:31

מהפך גדול לאלמריה, שניצחה 2:3 את סוסיאדד

גביע המלך: המארחים הובילו 0:2, אך האנדלוסים לא ויתרו ובעזרת צמד של אולואה השיגו מקדמה משמעותית לקראת הגומלין. 0:1 לבילבאו באלקורקון

|
אורטיס. ניצחון גדול לאלמריה (רויטרס)
אורטיס. ניצחון גדול לאלמריה (רויטרס)

אלמריה עמדה במוקד משחקי הסיבוב הרביעי בגביע המלך הספרדי אמש (חמישי), לאחר שניצחה 2:3 בחוץ את סוסיאדד לאחר שביצעה מהפך מרשים, והעניקה לעצמה מקדמה לקראת משחק הגומלין. אלקורקון, שקנתה את עולמה בעונה שעברה לאחר שניצחה 0:4 את ריאל מדריד, הפסידה בביתה 0:1 לבילבאו, בעוד לה-קורוניה החלשה הצליחה לסיים ב-1:1 עם אוסאסונה.

ג'פרי ננה דארקו סרפונג ההולנדי בן ה-22 העלה את סוסיאדד ליתרון בדקה השישית, גורקה אלוסטונדו הכפיל בדקה ה-32. אלמריה התעוררה בדקה ה-67 וכבשה שלושה שערים בתוך 20 דקות. הנוק גויטום השבדי צימק, וצמד של לאונרדו אולואה הארגנטיני סגר קאמבק מפתיע.

במשחקם של הבאסקים מבליבאו שבר את השווין קרלוס גורפגי בדקה ה-55, ושמר על שערו של גורקה איריאזוס חף מסנסציות לעת עתה מרגליהם של קוטלי הענקים מאלקורקון.

לה-קורוניה שצונחת בליגה הצליחה לשמור על הסיכוי להמשיך הלאה כשחילצה 1:1 בחוץ מאוסאסונה. חואן פראן העלה את המארחים ליתרון בדקה ה-67, אך סאול פרננדס השווה ארבע דקות לאחר מכן וקבע את תוצאת המשחק.

שחקני בילבאו חוגגים. לא היה קל (רויטרס)
שחקני בילבאו חוגגים. לא היה קל (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */