יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:14

ארליך: לשחק עם אנדי זה כמו לרכב על אופניים

שותפו של רם התייחס לקאמבק הזמני בנבחרת לאחר ה-6:7, 4:6 ו-4:6 על מלצר ופייה. רם: "המקום הטבעי שלנו הוא ביחד". מלצר: "מאמין שאנצח את סלע"

|
ארליך חוגג בסיום משחק הזוגות (יניב גונן)
ארליך חוגג בסיום משחק הזוגות (יניב גונן)

נבחרת ישראל תגיע ליום השלישי של מפגש ההישרדות בבית העליון של הדייויס מול אוסטריה ביתרון 1:2 לאחר שאנדי רם ויוני ארליך גברו 6:7, 4:6 ו-4:6 על יורגן מלצר ואלכסנדר פייה.

ביום ראשון תימשך ההתמודדות, כאשר הטניסאי הבכיר של הנבחרת, דודי סלע, יפגוש את המדורג מספר 1 של האוסטרים, יורגן מלצר.

יוני ארליך היה מאושר בסיום ואמר: "אני ואנדי משחקים שש שנים ביחד, זה כמו לרכב על אופניים, לוקח יומיים להחזיר את הכימיה והיא זורמת. אנדי עשה עבודה טובה עם הברך הפגועה, אם לא היינו מספרים לתקשורת, זה לא היה נודע לאף אחד. האוהדים נהנו ונתנו להם תמורה בעד הכרטיס".

אנדי רם הוסיף: "אני סובל מפציעה קשה בברך כבר שבוע וחצי. כבר שבוע אני בטיפולים רפואיים ועמדתי במבחן הזה היום ואני מודה לכל הצוותים הרפואיים".

רם הוסיף: "יוני בכושר מצויין, אני בכושר טוב. האנרגיות מגיעות מהקהל. כשיוני הגיש למשחק, הוא עשה את זה כמו שצריך וסגר עניין, אבל המפגש לא גמור. צריך עוד נצחון. אנחנו זקוקים לקהל גם ביום ראשון. מגיע שאפו ענק ל-משה חביב ומיכאל קליין שהביאו אותנו לנוקיה וגרמו לנו להרגיש כאן בבית. יום כיפואר הוביל אותנו בעבר לניצחונות גדולים ואני מקווה שגם הפעם הוא ידחוף אותו לניצחון ונעשה את זה ביום ראשון".

"המקום הטבעי שלנו זה אחד עם השני"

לגבי השילוב בינו לבין יוני אמר רם: "המקום הטבעי שלנו זה אחד ביחד עם השני ולא אחד מול השני. המטרה שלנו להתחיל את 2011 ביחד. הדירוג שלנו נמוך כרגע, אבל אנחנו ננסה לחזור ביחד לטופ העולמי".

אנדי רם ויוני ארליך. מכירים אחד את השני מצויין (יניב גונן)
אנדי רם ויוני ארליך. מכירים אחד את השני מצויין (יניב גונן)
 

קפטן הנבחרת, אייל רן: "אנדיוני הציגו טניס מצויין ברגעחים הנכונים. התכוננו למשחק קשה. זה נותן לנו הרבה תקווה להמשך. צפויים לנו משחקים קשים, אבל אני מאמין שאו דודי או הראל יביאו לנו א את הנקודה החסרה. אנחנו ביתרון 1:2 ואנחנו בעמדה טובה לנצח".

"אני מאמין בדודי שיספק את הסחורה מול מלצר שעולה כפייבוריט, אבל אם מלצר הפסיד היום, זה יכול לקרות לו גם מול דודי. בקשר לשחקן שיעלה מול הראל, זה לא משנה, אנחנו מתרכזים בעצמנו".

רם חוגג (יניב גונן)
אנדי רם. "אני ויוני ננסה לחזור ביחד לטופ העולמי" (יניב גונן)
 

יורגן מלצר אמר לקראת המפגש שעשוי להכריע את ההתמודדות ביום ראשון מול דודי סלע: "הוא שחקן טוב, הקהל דוחף אותו".

"אמנם ניצחתי את סלע ברולאן גארוס בשלוש מערכות קלות, אבל עכשיו זה לגמרי אחרת. אני עדיין מאמין שאני שחקן מספיק טוב כדי לנצח את סלע".

מלצר. ביום ראשון - מול דודי סלע (יניב גונן)
מלצר. ביום ראשון - מול דודי סלע (יניב גונן)
 

המאמן האוסטרי, גילברט אלר, הוסיף כי ניצבת בפניו החלטה קשה בקשר למשחק החמישי, אבל מאחורי הקלעים נרמז כי דווקא אלכסנדר פייה, שהצטיין בזוגות, יעלה מול הראל לוי אם יהיה משחק מכריע במצב של 2:2.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */