יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:34
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

ערן זהבי: רוצים לראות את טביב והראל נשארים

קשר הפועל ברדיו 103FM בשיתוף ONE: "לא ידענו שיש מתיחות, מקווה שזה יסתדר". על האלופות: "נתנו הצגה יפה מול בנפיקה, מקווה שלא נהיה כמו חיפה"

|
ערן זהבי:
ערן זהבי: "לא ידעתי על מה שקורה בהנהלה" (רויטרס)

הפועל ת"א פתחה את הופעותיה בשלב הבתים של ליגת האלופות עם הפסד 2:0 לבנפיקה, בצל העימות המחריף בין הבעלים, מוני הראל ואלי טביב.

על-פי עדויות, השניים החליפו צעקות במלון שבליסבון עד שעות הבוקר תוך כדי שהם מטיחים אחד בשני: "או שאתה הולך, או שאני הולך".

שחקני הדאבליסטית לא חזו במתרחש ואחד מהם, ערן זהבי, התארח הערב (רביעי) בתוכנית הספורט של רדיו "ללא הפסקה" בשיתוף ONE והתייחס למתיחות בין הראל לטביב.

"עד עכשיו לא הרגשנו ולא ידענו שיש כזאת מתיחות", אמר הקשר, "אני מקווה שזה יסתדר. אני רוצה לראות את שניהם נשארים בהפועל, זה עבד לפני שנה ושנתיים. לא שמנו לב למשהו חריג, אני לא ידעתי אם היו מתיחויות. הם ילדים גדולים ושמים את הכסף. אני מקווה שיהיה בסדר".

בפן המקצועי, זהבי פתח בהרכב הפועל במשחק ההיסטורי בפורטוגל והתייחס לכך: "ידענו שבנפיקה קבוצה מצויינת ואני חושב שנתנו הצגה יפה מאוד, חבל שזה לא התבטא בשערים. אני מקווה שבמשחקים הבאים זה יתבטא בשערים, כי כל טעות קטנה עולה ביוקר.

ערן זהבי: "רוצים לראות את הראל וטביב נשארים"

"אני מקווה במשחק הבא שנכבוש שערים. אני לא ראיתי את הפנדל, אבל אמרו שהיו שני פנדלים. המשחק יכל להתפתח אחרת, כי בזלצבורג קיבלנו פנדל והכל פתאום נראה אחרת והפך למשחק שונה".

הראל וטביב (רועי גלדסטון)
הראל וטביב בליסבון. זהבי: "לא שמנו לב למשהו חריג" (רועי גלדסטון)
 

"מאמין שניקח נקודות בליגת האלופות"
מכבי חיפה סיימה את שלב הבתים בעונה שעברה עם 0 בטור הנקודות ושערי הזכות, אבל זהבי משוכנע שהסיפור לא יחזור על עצמו עם הפועל: "אנחנו יכולים לקחת נקודות ואני מאמין שגם ניקח נקודות. יש משחקים כאלה, שהדברים לא הולכים כמו שאנחנו רוצים. בכל משחק אחר הכדור היה נכנס, אבל אתמול הכדור לא רצה להיכנס.

בנפיקה חוגגת (רועי גלדסטון)
שחקני בנפיקה. זהבי: "יש משחקים כאלה, הכדור לא רצה להיכנס" (רועי גלדסטון)
 

"השופט החמיר איתנו ואז היה גול בכיוון השני. במחצית השניה פתחנו טוב וקיבלנו עוד גול, זה הוציא קצת את האוויר מהמפרשים. היה כיף גדול, כולנו התרגשנו. אני שמח שעל הבמה הזו נראינו טוב. אני מפרגן תמיד, לכל מי שנותן הצגה צריך לפרגן. ורמוט ושכטר שחקנים טוב, מצויינים, אני מקווה שזה רק יתבטא בשערים", הוסיף הקשר.

על המשך הקמפיין אמר זהבי: "אני מאמין שאנחנו נעשה תוצאות טובות, המשחקים בבלומפילד הם לא אותם משחקים. תראו נגד בנפיקה בבלומפילד שיהיה שונה לגמרי. זה אצטדיון קשה מאוד".

שכטר ולואיסאו (רועי גלדסטון)
שכטר. זהבי: "הוא ו-ורמוט שחקנים מצויינים" (רועי גלדסטון)
 

האם, בניגוד לחיפה, הפועל תצליח להחזיק מעמד במשך עונה שלמה ב-2 החזיתות? "אני לא חושב שיש כדור שלג", אומר זהבי, "יש עכשיו תקופה של עומס ולחץ והוכחנו שאנחנו עומדים בזה. היה הרבה לחץ ונבחרת באמצע, לא רצנו אחד עם השני כמו שאנחנו רגילים אבל זה לא כדור שלג, אנחנו נתעשת.

"אני לא ידעתי על מה שקורה בהנהלה, זה עניינים שלהם. ההנהלה לא מערבת את השחקנים בדברים האלה, בשעות הקטנות לא היינו לידם, תמיד היינו ילדים טובים".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */