יום שלישי, 23.12.2025 שעה 20:43
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

הפועל ת"א נקנסה ב-50 אלף ש"ח, מכבי ב-30 אלף

האדומים והצהובים נענשו על התפרעות אוהדיהן בדרבי הטוטו. בהפועל זועמים: "עונש הזוי. נערער". דני לוי נקנס ב-5,000 ש"ח על העלבת שופט

|
אוהדי הפועל ת
אוהדי הפועל ת"א. קבוצתם נענשה (שי לוי)

הפועל ומכבי תל-אביב נקנסו הערב (שלישי) ב-50 אלף ש"ח וב-30 אלף בהתאמה על-ידי בין הדין של ההתאחדות לכדורגל בשל התפרעות אוהדיהן בדרבי גביע הטוטו העונה, שנגמר ב-2:3 לאדומים.

בנוסף, שתי הקבוצות ספגו עונש על תנאי של משחק אחד ללא קהל. לעומת זאת, הן זוכו מאשמת פריצת אוהדים לכר הדשא באותו הדרבי.

בהפועל ת"א העבירו ביקורת על העונש שהקבוצה ספגה וטענו כי לא היה להם יד בהתפרעות של האוהדים באצטדיון. גורם בקבוצה אמר על כך ל-ONE: "מדובר בעונש הזוי ולא משקף את המציאות שהייתה במגרש. חלוקת היציעים הייתה יציע אחד להפועל ועשרה למכבי אז איך ייתכן שאנחנו ניענש ב-50 אלף ש"ח ומכבי ב-30 אלף?".

עוד ציינו במועדון: "עם כל הכבוד, אנחנו לא צריכים לשלם על מחדלי האבטחה שהיו בבלומפילד ועוד במשחק שאנחנו לא היינו המארחים. נערער על העונש".

מנהל הפועל ת"א, מורדי דדון, שייצג את הדאבליסטית בדיון, ציין: "לא היתה התפרצות לכר הדשא. מספר אוהדים ירדו באישור בכדי לאסוף ציוד". לגבי ההתפרעויות אמר: "אנחנו עושים הכל כדי למנוע אירועים כאלו".

מנכ"ל מכבי ת"א, עוזי שעיה, המשיך באותו קו: "האוהדים לא פרצו לדשא. השופט ומשקיף המשחק לא ראו את האירועים כחריגים אך האירועים טופלו בזהירות. המשטרה היתה זו שהגישה את התלונה".

אוהדי מכבי ת&qout;א (אור שפונדר)
אוהדי מכבי ת"א. "הגיבו ולא יזמו את האירועים" (אור שפונדר)
 

נציג המשטרה, רב פקד דודי שליו, אמר: "אי הסדר לא נבע מסידורי האבטחה. הקהל הדוחף לאירועים במהלך המשחק היה קהל אוהדי הפועל. הקהל של מכבי הגיב ולא יזם את האירועים. יחד עם זאת אוהדי מכבי השליכו חפצים לכיוון עמדת הראיונות בה התראיין מאמן הפועל, אלי גוטמן. הקהל הזה לא צריך לראות כדורגל במגרש אלא בבית מול הטלווויזיה".

דני לוי נקנס ב-5,000 ש"ח על העלבת שופט
יו"ר הפועל פ"ת, דני לוי, נקנס היום (שלישי) ב-5,000 ש"ח בגין העלבת שופט, איום והתנהגות בלתי הולמת בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל. כחלק מהקנס הופעל נגדו עונש על תנאי בסך 3,000 שקלים בעקבות עבירה קודמת של לוי בעונה שעברה.

לוי נענש בעקבות ההתבטאויות כנגד השופט רועי ריינשרייבר לאחר התיקו 2:2 מול הפועל עכו, בסיומו אמר: "השופט הזה לא מתאים לליגת העל, קיבלנו גול בגלל השופט".

דני לוי בבית הדין (רועי גלדסטון)
דני לוי: "טענות השופט הן שקר וכזב" (רועי גלדסטון)
 

דני לוי אמר בדיון להגנתו: “כל מה שכתוב בדו"ח השיפוט הוא לא נכון. טענות השופט הן שקר וכזב. אני דיברתי עם השופט הרביעי חיים יעקב וביקשתי ממנו שיחליף את השופט הראשי בגלל שהוא התעלל בנו 45 דקות.

"עם השופט עצמו לא דיברתי מילה וחצי מילה. אפשר להביא את חיים יעקב שיעיד. אני מודה שלא הייתי צריך לדבר עם חיים יעקב וזה חמור מאוד.

רועי ריינשרייבר שולח את עומאר גרא (שי לוי)
רועי ריינשרייבר. דני לוי: "לא דיברתי איתו" (שי לוי)
 

"כשביקשתי ממנו להחליף את השופט, זה היה בסערת רגשות. יומיים אחרי זה התקשרתי לבן ציון סלמן ביקשתי שלא יפגעו בשופט כי הוא צעיר", הוסיף יו"ר הפועל פ"ת.        




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */