יום שבת, 06.12.2025 שעה 23:49

רוצה לחזור לטופ: רוג'ר פדרר מינה מאמן חדש

המדורג 3 בעולם, שתקופות רבות בקריירה שיחק ללא מאמן, צירף לצוות לתקופת נסיון את פול אנקון האמריקני. סטנפורד: סאפינה הפסידה לקרום בת ה-40

|
רוג´ר פדרר. מינה מאמן חדש (רויטרס)
רוג´ר פדרר. מינה מאמן חדש (רויטרס)

רוג'ר פדרר, שירד לאחרונה למקום השלישי בעולם ונוצח ברבע גמר הרולאן גארוס ו-ווימבלדון הודיע באתר האינטרנט שלו כי הוא מתחיל לעבוד עם מאמן חדש. מדובר בפול אנקון האמריקני שאימן בעבר את פיט סמפראס, מראט סאפין וטים הנמן.

"החלטתי לצרף לצוות שלי לתקופת נסיון את אנקון ואני כבר משתוקק ומתרגש ללמוד מהנסיון שלו", כותב פדרר שבתקופות רבות בקריירה שלו, שיחק בלי מאמן, אבל מבין שכנראה עכשיו, הוא זקוק ליד מכוונת.

השוייצרי עבד בעבר עם דארן היל, חוזה היגראס ובמשך שנים רבות עם טוני רוץ'. פדרר יחזור למגרשים לראשונה מאז ההדחה ב-ווימבלדון, ב-9 באוגוסט בטורניר טורונטו וישחק גם בסיניסיטי לפני אליפות ארה"ב הפתוחה, בה זכה חמש פעמים ברציפות, אך בשנה שעברה נכנע בגמר לחואן מרטין דל פוטרו. אנקון ילווה את פדרר לאורך כל סדרת הטורנירים.

פדרר שזכה בתחילת השנה באליפות אוסטרליה , הוליך את הדרוג העולמי במצטבר 286 שבועות, אך שבוע לפני שהישווה את שיאו של סמפראס, הודח ברבע גמר הרולאן גארוס, ואיבד את המקום הראשון לרפאל נדאל. אחרי שאיבד את התואר ב-ווימבלדון, ירד פדרר לראשונה מאז 2004, אל המקום השלישי בעולם.   

רוג´ר פדרר. &qout;כבר משתוקק ללמוד מהננסיון של אנקון&qout;  (רויטרס)
רוג´ר פדרר. "כבר משתוקק ללמוד מהניסיון של אנקון" (רויטרס)
 

סטנפורד: ניצחון לאיבנוביץ', סאפינה הפסידה לקרום
בטורניר סטנפורד, בו תכנס הלילה לפעולה, שחר פאר, הצליחה אנה איבנוביץ' הראשונה בעולם לשעבר, שנזקקת כיום להתחנן לכרטיסים חופשיים כדי להיכנס לטורנירים החשובים, להשיג ניצחון מפתיע על הרוסיה אלייסה קליבנובה (שותפתה של פאר בזוגות), 3:6 ו-2:6.

"הכושר שלי משתפר וזה עיקר ההבדל", אמרה איבנוביץ', 63 בעולם, אחרי הניצחון "אני מסוגלת לסיים ראלים מבלי להתעייף".

קרום (רויטרס)
קרום היפנית. העיפה את סאפינה (רויטרס)
 

דינארה סאפינה, עד לא כ"כ מזמן הראשונה בעולם, ממשיכה ליפול. הרוסיה שגם היא נזקקת כיום לכרטיסים חופשיים, הפסידה שוב ליפנית בת ה-40, קימיקו דאטה קרום, 4:6, 7:6 (7:0!) ו-6:2. זהו ההפסד השישי ברציפות של סאפינה.

המדורגת 3, אגה רדוונסקה מפולין (11 בעולם) הזיעה לפני שניצחה את הדרום אפריקנית מישל צ'יפרס 5:7, 6:4 ו-3:6 אחרי שעתיים ו-14 דקות.   




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */