אוהדי בית"ר יפגינו נגד מכירתו של עידן ורד לחיפה

האוהדים שוקלים לנסות למנוע מוורד שעל מעברו לחיפה פורסם לראשונה ב-ONE לערוך את האימון הראשון במדי הירוקים. נאור פסר מצטרף לאימונים

אוהדי בית"ר יפגינו נגד מכירתו של עידן ורד לחיפה

אוהדי בית"ר ירושלים לא אומרים נואש ועדיין עושים את מירב המאמצים מבחינתם למנוע את מעברו של עידן ורד למכבי חיפה, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE. בכל מהלך היום ורד שוחח עם איציק קורנפיין, שהבהיר לו שהמעבר שלו למכבי חיפה הכרחי לקיומה של הקבוצה ושהכסף שייכנס ממכירתו יעזור למועדון, אבל האוהדים, שיודעים שכך הם פני הדברים, עדיין מוכנים לעשות את הכל ולא לוותר על ורד.

האוהדים מתכוונים להפגין ולאסוף חתימות של אלפי אוהדים שרוצים להשאיר את עידן ורד בקבוצה. כמו כן, האוהדים מוכנים להתחייב שאם ורד ישאר בבית"ר הם יגבירו את קצב קניית המנויים כאשר עד היום רק 200 אוהדים בלבד רכשו מנויים.

האוהדים מנסים להפעיל גם לחץ בשיחות טלפון על ורד שלא לעבור לחיפה, אך לא בטוח שהמאמצים האלה יצליחו מכיוון שגם בבית"ר וגם בחיפה נחושים להשלים את העיסקה.

אחד האוהדים אמר ל-ONE: "אנחנו מוכנים לעשות הכל כדי שעידן ורד ישאר בקבוצה שלנו, הוא יקר לנו ומכירתו למכבי חיפה זו מכה גדולה עבורנו. אנו מתפללים שיקרה איזשהו נס ושבסופו של דבר עידן ורד לא יחתום במכבי חיפה".

אוהדי בית"ר ירושלים שלא מרוצים ממעברו של עידן ורד למכבי חיפה הגיעו הבוקר (שישי) לביתו במטרה למנוע ממנו להגיע לאימון מכבי חיפה היום אך גילו שעידן ורד לא בבית והם שוקלים להגיע לחיפה לאימון הירוקים כדי לנסות ולמנוע מהשחקן לערוך את האימון הראשון שלו במדי חיפה.

עוד קודם לכן, הגיעו מספר אוהדים ככל הנראה של בית"ר ירושלים לקרית אליעזר וריססו כתובות נאצה נגד הבעלים של מכבי חיפה, יעקב שחר ונגד המעבר של עידן ורד מבית"ר ירושלים למכבי חיפה.

מנגד, בבית"ר ירושלים ממשיכים לטעון שמכירתו של עידן ורד אמנם לא קלה עבור היו"ר איציק קורנפיין, אך הכל נעשה במטרה להחיות את הקבוצה ולהעמיד תקציב לעונה הבאה.

פסר מצטרף לאימוני בית"ר, תמוז לא ייצא למחנה
המגן נאור פסר מצטרף לאימוני בית"ר ירושלים וצפוי לצאת עם הקבוצה למחנה האימונים בגרמניה ביום ראשון. בדומה לשאר הנבחנים במועדון, גם השחקן ימריא בלי שהוא חותם על החוזה, בתקווה שעם החזרה לארץ, יתאפשר ליו"ר איציק קורנפיין להחתימו.

מי שלא ייצא למחנה הוא טוטו תמוז, שקיבל הודעה כי הוא יישאר בארץ. תמוז יקבל תוכנית עבודה במסגרתה הוא יתאמן לבד על מנת לשמור על כושר ובבית"ר מאותתים לחלוץ כי אם לא יחתום בקבוצה אחרת, אין לו מה לחפש בבירה.

אקסים מכבי פ&qout;ת נאור פסר ואיסמעיל עמאר (קובי אליהו)
נאור פסר. ימריא עם בית"ר למחנה האימונים (קובי אליהו)

גורם בבית"ר אמר ל-ONE: "טוטו צריך להבין שאנחנו מעוניינים למכור אותו והוא צריך להתגמש עם הצעות שהוא מקבל. אנחנו מקווים כי עד שהקבוצה תחזור ממחנה האימונים, תימצא לטוטו קבוצה אחרת". בסביבתו של טוטו אומרים: "אין בידינו שום הצעה רשמית כך שאין לטוטו על מה לסרב, כשתגיע הצעה אז יהיה על מה לדבר".

בבית"ר ממשיכים במאמצים למצוא קבוצה לכריסטיאן אלבארס ודאריו פרננדס. בעיקר נעשים ניסיונות למצוא להם קבוצות ביוון שיסכימו לתנאי השכר שדורשים השניים. אלבארס ופרננדס מחזיקים בחוזה בבית"ר לעונה הבאה אך יודעים שבית"ר לא תוכל להחזיק אותם ולעמוד בחוזיהם.

היום לראשונה הצטרף דאריו פרננדס לאימוני בית"ר והוא למעשה מקיים את חלקו בחוזה הקבוצה, מגיע לאימונים ומתאמן כרגיל וזאת בשל העובדה שבבית"ר ירושלים מחפשים קבוצה שתיקח את פרננדס בעונה הקרובה.

אורי מלמיליאן (גיא בן זיו)
אורי מלמיליאן. יחזור לפני כולם (גיא בן זיו)

במחנה האימונים צפויים לבית"ר שניים או שלושה משחקי מבחן. המאמן אורי מלמיליאן יחזור יום וחצי לפני הקבוצה בשל תשעה באב, השחקנים יקבלו יום וחצי חופש בברלין ואז יחזרו לארץ.

קורנפיין ממשיך לשבור את הראש
היו"ר איציק קורנפיין ממשיך לנסות ולמצוא שותפים לקבוצת הניהול שהוא מנסה להקים בבית"ר ירושלים. מומי דהאן, הבעלים של חברת "אלדן", עדיין לא נתן את הסכמתו להיכנס לקבוצת ניהול אך נראה שאם קורנפיין יגייס עוד אנשי עסקים, דהאן לא יפיל את המהלך, יכנס לקבוצת הניהול ויתמוך בבית"ר כפי שעשה עד היום במסגרת היותו ספונסר של הקבוצה.

בני סיון, יו"ר הפועל קטמון לשעבר, שנפגש עם קורנפיין אתמול, עדיין לא נתן את הסכמתו להיכנס לקבוצת הניהול אך מועמדותו לא נפסלת אם כי שום דבר עדיין לא הבשיל בנושא.

איציק קורנפיין (גיא בן זיו)
איציק קורנפיין. מנסה למצוא פיתרונות (גיא בן זיו)

אוהדי בית"ר המנסים להקים עמותה שתיקח חלק בקבוצת הניהול שקורנפיין מעוניין להקים, עברו כבר לשלב הבא וצפויים להיפגש עם עו"ד שיהיה נאמן של העמותה.

בקבוצה מקווים כי אוהדים רבים יצטרפו למהלך שאולי עוד יציל את בית"ר ירושלים. בכוונת העמותה היא לאסוף כמות של 2,000 אוהדים שכל אחד מהם ישקיע סכום של 1,000 ₪ וביחד יגייסו שני מיליון ₪ ויהיו נציגי האוהדים בקבוצת הניהול שתוקם לצד אנשי העסקים שמנסה קורנפיין לגייס.