יום שבת, 06.12.2025 שעה 09:47

"זה כאילו שאתה בדרא"פ, חשבתי שפויול רץ אליי"

עזבו אתכם מ"אוואטר": יורוקום פנסוניק הקרינו את ניצחון ספרד ב-3D. מיקי קליין, מנהל מותג פנסוניק: "אי אפשר לחזור לצפייה רגילה". צפו בווידאו

|
פויול חוגג.
פויול חוגג. "כאילו שאנחנו איתו בדרא"פ" (רויטרס)

אין ספק שאחד הטרנדים הלוהטים של התקופה האחרונה הוא התלת מימד, זה התחיל עם הסרט גורף הפרסים "אווטאר" ששיגע את העולם, המשיך בסיפור הנפלא של "אליס בארץ הפלאות" וכעת בסרט "שרק 3" שיצא ממש לאחרונה אל המסכים.

אבל, מתי בפעם האחרונה ישבתם עם כוס בירה ביד, פיצוחים ביד השניה, משקפי תלת מימד על העיניים וצפיתם במשחק כדורגל ולא סתם משחק כדורגל, חצי גמר המונדיאל? אם לא הייתם אמש (רביעי) בשלוותא שבנמל תל אביב כנראה שלא יצא לכם עדיין לחוות את החוויה היחודית הזאת.
 
מי שכן הגיע לאירוע של יורוקום פנסוניק בנמל תל אביב והיו לא מעט כאלה, זכה לקבלת פנים מרשימה שאירגנו אנשי החברה. קבלת פנים הכוללת שתיה, אוכל ומה שיותר מעניין וחשוב - שלושה מסכי פלזמה ענקיים, מערכת סאונד מהמשובחות ביותר אך גולת הכותרת של האירוע היתה 3 מסכי תלת מימד שהיו פזורים במתחם ובהם היה ניתן לצפות במשחק חצי הגמר בין ספרד לגרמניה ולהרגיש שאתה נמצא בתוך האיצטדיון בדרום אפריקה.

"ברגע שאתה מרכיב את המשקפיים ומתחיל לצפות במשחק אתה לא יכול להפסיק ואתה לא יכול לחזור לטלוויזיה הרגילה", אמר מיקי קליין, מנהל מותג פנסוניק. "זאת חוייה בלתי רגילה, כמו שה-HD נכנס כמעט לכל סלון השלב הבא יהיה ה-3D. אנשים ישבו ויצפו בטלוויזיה עם משקפיים ויראו תוכניות, סדרות ומשחקי כדורגל בתלת מימד. אתה מרגיש שאתה ממש נמצא בתוך המגרש", הוסיף.

ספרד - גרמניה בתלת מימד

גם בקרב הצופים היה קונצנזוס לגבי חוויית הצפייה הנהדרת: "זה בהחלט משהו לא רגיל, אפשר לראות ממש את הפרצוף של מי שיושב בשורה השניה בקהל, חשבתי שפויול רץ אליי".
 
מי שעוד הגיע לצפות במשחק היה ראש עיריית תל אביב, רון חולדאי שאמר עוד במחצית: "האמת שעד עכשיו המשחק איכזב אותי, אני מקווה שבמחצית השניה נראה קצת יותר כדורגל. ניסיתי מקודם לצפות בתלת מימד, זה נחמד אבל למען האמת אני מעדיף לראות את זה פה, מול המסכים הענקיים, זאת חוויה לא פחות גדולה. חבל שאנחנו לא הצלחנו להגיע לדרום אפריקה, אבל ברור לי שאם היינו מגיעים לשם, אני הייתי יחד עם הנבחרת".

אוהדים רואים משחק בתלת מימד. חוויה נהדרת (רויטרס)
אוהדים רואים משחק בתלת מימד. חוויה נהדרת (רויטרס)

 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */