יום ראשון, 05.04.2026 שעה 03:57
ליגת העל Winner 25-26
5624-5525הפועל ב"ש1
5429-5925בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3636-4125הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2935-2525בני סכנין8
2742-3625עירוני ק"ש9
2440-3024הפועל חיפה10
2347-3024מ.ס אשדוד11
2135-2225הפועל ירושלים12
1852-3225עירוני טבריה13
1257-1725מכבי בני ריינה14

ג'וניור ויסה ערך אימון בכורה מחודש בהפועל פ"ת

הקשר הפרואני הצטרף לאימון כושר אינטנסיבי בהדר יוסף. מחפוד התייחס לסוגיית השוערים: "נחכה לראות מה מצבו של אג'ידה". המלאבסים ירדו מיבוריאן

|
ג´וניור ויסה מהתקופה בפ
ג´וניור ויסה מהתקופה בפ"ת. שב להתאמן (תומר גבאי)

הפועל פ"ת המשיכה היום (שישי) בהכנות לקראת העונה הקרובה ובחזרה לכושר משחק. הצוות המקצועי בראשות המאמן, אלי מחפוד, ומאמן הכושר, אבנר עיני, לקח את השחקנים לאימון כושר אינטנסיבי במתקן האתלטיקה בהדר יוסף שבת"א.

המלאבסים ערכו בעיקר ריצות 8X1000 במטרה להחזיר את השחקנים לכושר אופטימלי. מי שערך אימון בכורה מחודש במדים הכחולים הוא הקשר הפרואני, ג'וניור ויסה, שנחת לפנות בוקר בישראל והתקבל באהבה גדולה ע"י הכחולים כשהגיע לאימון בהדר יוסף. ויסה הסתפק באימון קצר באורך כחצי שעה.

הפרואני, שמיעט לקבל דקות בבית"ר ירושלים בעונה שעברה, אמור להוביל את הקישור של המלאבסים בעונה הקרובה, ונחשב לרכש הבולט ביותר בעיקר בגזרת האוהדים, עליהם התחבב ויסה מאוד בתקופתו הקודמת במועדון לפני שנתיים.

שחקן הסגל היחיד שחתום בקבוצה ולא נכח באימונים עד כה הוא השוער הניגרי, אוסטין אג'ידה, שביקש להאריך את שהותו בדרום אפריקה עקב עניינים אישיים וקיבל אישור לכך מהנהלת המועדון.

אג'ידה הודיע לאחרונה כי הוא כשיר לשחק, מה שעלול ליצור בעיה בעמדת השוער עבור אלי מחפוד, הואיל ובקבוצה מתאמנים גם הגנאי, וויליאם אמאמו, וגם השוער המוכשר שניר דורי, שהחלים מפציעתו באופן מלא ונראה טוב באימונים.

אוסטין אג´ידה (עמית מצפה)
אג´ידה. מחפוד: "נחכה לראות מה מצבו הבריאותי" (עמית מצפה)

במועדון הבהירו כי אחד מהשוערים הזרים יימכר ואלי מחפוד אמר בנושא: "נחכה כדי לראות את מצבו הבריאותי של אג'ידה, יש לנו גם את אמאמו ונעשה רק את מה שטוב להפועל פ"ת ולא שום דבר אחר".

בשבוע הבא מתכוונים המלאבסים לפנות לוועדה למעמד השחקן בנוגע לחלוץ, עידו אקסברד, כדי להסדיר את שחרורו מבית"ר/שמשון ת"א, שמערימה קשיים בנושא.

יבוריאן (קובי אליהו)
יבוריאן. הבעיות האישיות הכריעו, בפ"ת ירדו מהחלוץ (קובי אליהו)

בתוך כך, בהנהלת המועדון מאם המושבות החליטו לרדת מאופציית צירופו של איליה יבוריאן, זאת למרות שכבר החל להתאמן בשורות הכחולים והיה אמור לחתום על חוזהו ביום רביעי. ראשי המועדון גילו כי בעיותיו האישיות של החלוץ הארמני גדולות וכי הן יקשו עליו להתרכז בכדורגל.

אי לכך, החליטו בעלי הקבוצה, גל חצור ותומר סיני, להוריד את מועמדותו מהפרק ולהתמקד במציאת חלוץ זר, אם כי גם מועמדותו של דודו ביטון עשויה להפוך שוב לרלוונטית, למרות שהמלאבסים החליטו במהלך השבוע כי הוא לא מתאים להם.       




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */