יום ראשון, 15.02.2026 שעה 16:58

רם ונואלה עלו לשמינית גמר הזוגות בווימבלדון

הצמד הישראלי-אוסטרי ממשיך לעשות חיל על הדשא בלונדון, עם 6:7, 2:6 ו-4:6 חלק על לופס ומררו. דודי סלע לא ישחק בזוגות לאחר שבן זוגו הפצוע פרש

|
אנדי רם. ממשיך להתקדם עם נואלה (GettyImages)
אנדי רם. ממשיך להתקדם עם נואלה (GettyImages)

אנדי רם וג'וליאן נואלה האוסטרי המשיכו היום (שישי) לנצח על הדשא בווימבלדון ועלו לשמינית גמר טורניר הזוגות, עם ניצחון חלק 0:3 במערכות על מארק לופס ודויד מררו מספרד, 6:7, 2:6 ו-4:6. גם בשמינית הגמר יפגשו רם ונואלה צמד ספרדי, מרסל גרנולרס וטומי רוברדו, המדורגים 11 בטורניר.

במערכה הראשונה השיגו רם ונואלה ניצחון 2:7 בשובר השיוויון. במערכה השניה שלטו בקלות ושברו פעמיים. במערכה השלישית השיגו רם ונואלה שבירה במשחקון החמישי ל-2:3 ומשם המשיכו עד לקו הסיום.

עבור אנדי רם זו הופעה שניה ברציפות בשמינית גמר ווימבלדון, אחרי שבשנה שעברה הגיע לאותו שלב עם מקס מירני. הישג השיא של רם על הדשא היה ב-2002 עם יוני ארליך, כשהשניים הגיעו עד חצי הגמר (כשהיו אלמוניים והתחילו מהמוקדמות). הישג השיא של נואלה הוא הופעה בגמר ב-2004.

לעומת רם, השתתפותו של דודי סלע בטורניר הזוגות בוטלה לאחר ששותפו הפולני, מישל פרז'יסקי, פרש עקב פציעה.

שעה קודם לכן שילם יריבו המיועד במשחק, ג'ון איסנר, מחיר נוסף על העייפות מהמשחק הארוך בעולם ופרש עם סאם קווארי מטורניר הזוגות.

בסיכומו של דבר, שני הזוגות שמשחקם נדחה במשך יומיים פרשו.

איסנר (GettyImages)
איסנר. לא התאושש ופרש גם ממשחק הזוגות (GettyImages)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */