יום ראשון, 21.12.2025 שעה 21:31
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

אבי יחיאל שוחרר ממכבי פ"ת וסיכם בהפועל ב"ש

הבלם נפגש עם שינו זוארץ והשניים החליטו לא לממש את האופציה ולהיפרד. יחיאל צפוי לחתום לעונה בקבוצה מהנגב אחרי שיעבור את הבדיקות הרפואיות

|
יחיאל במדי מכבי פ
יחיאל במדי מכבי פ"ת. מתקרב לב"ש (רועי גלדסטון)

בלם מכבי פ"ת בעונה החולפת, אבי יחיאל, הוא המועמד המוביל לחזק את הגנת הפועל ב"ש בעונה הקרובה. יחיאל סיכם לעונה אחת ומחר (חמישי) הוא יגיע למועדון ויעבור את הבדיקות הרפואיות ולאחריהן יחתום בקבוצה.

בפגישה שנערכה בין יו"ר מכבי פ"ת, שינו זוארץ, לבין בלם הקבוצה, אבי יחיאל, החליטו הצדדים שלא לממש את האופציה ההדדית בחוזה של השחקן לעונה נוספת ונפרדו זה מזה ברוח טובה.

דובר המועדון, לירן זילברמן מסר: "אנחנו מודים לאבי יחיאל על תרומתו לקבוצה ומאחלים לו בהצלחה בדרכו החדשה".

לאחר שאופציית שי מימון ירדה מהפרק והבלם יישאר ללבוש את המדים הירוקים של מכבי חיפה גם בעונה הבאה, פנו בבאר שבע לאופציה של אבי יחיאל, שיחזור לשתף פעולה עם מאמן הקבוצה, ניר קלינגר, לאחר שכבר עשו זאת בעונת 2005/06, עונת הגלאקטיקוס הידועה של לכינוי מכבי ת"א.

יחיאל יהיה שחקן הרכש החמישי של הקבוצה בפגרה, ויצטרף בכך לבלם, עודד גביש, שחתם השבוע, לפורטוגלי ריקרדו פרננדס, לגנאי איברהים בסיט ולשוער אוהד כהן, שיחליף בין הקורות את טברטקו קאלה, שעבר להפועל חיפה.

מליקסון מול אלמוג כהן (קובי אליהו)
מליקסון. הפועל גיששה, ב"ש דורשת 1.8 מיליון דולר(קובי אליהו)

למרות הפיצוץ במו"מ עם קפטן הקבוצה, מאור מליקסון, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הבהירו במועדון כי הקפטן שמחזיק בחוזה ל-3 שנים נוספות במועדון צריך להתייצב ביום ראשון הקרוב לפתיחת האימונים של הקבוצה מכיוון שהוא שחקן של הפועל ב"ש לכל דבר.

מי שמעוניינת במליקסון היא הפועל ת"א, שכבר גיששה אצל נציגיו של השחקן. המחיר הגבוה שדורשת עליו הפועל ב"ש, הנאמד בכ-1.8 מיליון דולר, עשוי להרתיע את הקבוצות שחפצות לצרף את הקשר. 

הדד ליין שהוצב לפורסית' מסתיים הלילה
לאחר הפרידה מיחיאל, למכבי פ"ת יש בסגל שני בלמים צעירים ומוכשרים בדמותם של ניצן דמארי ותומר אלבז, שצפויים לקבל יותר הזדמנויות במהלך העונה הקרובה.

ניצן דמארי חוגג שוויון (שי לוי)
ניצן דמארי. יקבל יותר הזדמנויות בעקבות השחרור של יחיאל (שי לוי)

יחד עם זאת, מחפש המאמן פרדי דוד גם בלם זר ואם יימצא מועמד ראוי, ינסו בקבוצה להחתימו. בנוסף ממתינים המלאבסים לתשובה מהשוער הפרואני, ג'ורג' פורסית', לו כבר שלחו חוזה חתום על ידיהם עם ההצעה הכספית שדרש.

הדד ליין שהציבו לשוער בן ה-27 ולסוכנו להשיב על ההצעה מסתיים הלילה ואם העסקה לא תיסגר, יעברו המלאבסים למועמד הבא ברשימה. מדובר בקרואטי בן ה-27, איבן מאנסה, ששיחק בקבוצת רייקה הקרואטית.

פרדי דוד (קובי אליהו)
פרדי דוד. מחפש שוער ובלם זר (קובי אליהו)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */