יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:19
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

גרשון: הגיע להם לנצח. שמיר: אין מה לחגוג, רק 0:1

מאמן מכבי לאחר ההפסד המפתיע 89:79 לבני השרון בפתיחת הפלייאוף: "לא באנו מוכנים". המאמן המנצח: "בקרוב נדע אם אפשר לנצח אותם בסדרה". צפו בתקציר

|
פיני גרשון מאוכזב.
פיני גרשון מאוכזב. "הגיע להם לנצח" (שרון קביליו)

מכבי תל אביב נחלה הפסד ביתי מפתיע הערב (ראשון) בפתיחת הפלייאוף של ליגת ווינר 89:79 לבני השרון שסיימה את הליגה הסדירה רק במקום השמיני.

גם בעונה שעברה הפסידה מכבי תל אביב במשחק הביתי הראשון בפלייאוף אז לעירוני אשקלון וכעת מסתבר כי הסיוט חזר. רון סטיל נתן משחק ענק והוביל את קלעי בני השרון עם 24 נקודות. המשחק השני בין הקבוצות ייערך ביום חמישי הקרוב.

מאמנה של מכבי תל אביב, פיני גרשון אמר לאחר המשחק: "חכמים לומדים משגיאות של אחרים, טיפשים לומדים משגיאות של עצמם. אנחנו כנראה לא מספיק טיפשים. לא למדנו לקח מדברים שקרו לנו בעבר. לא באנו מוכנים טוב למשחק הזה ושילמנו על זה. צריך לראות את זה עוד פעם, צריך לראות את השגיאות. הם באו לנצח את המשחק". 

המאמן המשיך וניתח את המשחק: "במחצית הראשונה לא היינו טובים וצריך לראות מה היה שם בדיוק, אני לא אתלונן על דברים שכבר קרו וזה לא יעזור גם, שיחקנו ולא למדנו משגיאות עבר, לקחנו זריקות לא טובות ונתנו להם לשחק אגרסיבי ולהשתלט על המשחק, הם שיחקו חזק ומה שנשרק נשרק, הם הובילו כל המשחק והיו יותר טובים ברוב שלבי המשחק.

חזרנו למשחק אבל לא הצלחנו לקחת אותו ואני חושב שעצם העובדה שהם באו מוכנים טקטית ומנטאלית מנקודה של אנדרדוג עזר להם. עכשיו הסדרה נראית בסדר אבל אני לא יודע מה יהיה עוד שבוע או שבועיים, אנחנו צריכים להסתגל למה שיש כי אנחנו לא קובעים את החוקים".

סנסציה בנוקיה: צפו בבני השרון מדהימה את מכבי תל אביב

צפו בבני השרון מדהימה את מכבי ת"א

"זאת השיטה אחר כך יש פיינל פור והמטרה בו היא לנסות לגנוב משחק ואולי לקחת לנו את האליפות, אולי יצליחו ואולי לא, קודם כל אנחנו צריכים לעבור את בני השרון. בני השרון לא יכולים לבכות יותר על השופטים, הם בטח לא יכולים להתלונן על מה שהיה היום ואני פשוט לא רוצה, זו לא הסיבה היחידה שהפסדנו, אם זו היתה הסיבה היחידה הייתי אומר.

גרשון: הגיע להם לנצח

יש כמה שופטים טובים אבל הם לא יכולים לשפוט את כל המשחקים, בסך הכל אני אתן קרדיט לדן על הניצחון, הם כן השתלטו על המשחק ועשו דברים טובים והעובדה שהיינו זקוקים למאמץ כדי לחזור למשחק אולי גרמה לנו חולשה כדי לסיים אותו כמו שצריך, הם שיחקו נחושים מה שאנחנו לא עשינו כמו שצריך".

גיא פניני לא מאמין בסיום ההפסד לבני השרון (שרון קביליו)
גיא פניני לא מאמין בסיום ההפסד לבני השרון (שרון קביליו)

גיא פניני: "זה מאכזב מאוד. נראה ביום חמישי איך הסדרה הזאת תתפתח. אני לא יכול להגיד מה לא עשינו טוב, נראה מחר מה לא עשינו טוב, נעבור על הוידאו וננסה לתקן את הטעויות שלנו ונבוא למשחק הבא בכדי לנצח".

שמיר: אין מה לחגוג, זה רק 0:1, טאקר: נקווה לעלות ל-0:2
מהצד השני, דן שמיר סירב לחגוג יותר מדי: אין מה לחגוג, זה רק 0:1. יש לפלייאוף דינמיקה, זה יכול לקרות. זה רק אומר שזה יהיה יותר מעניין".

"יש דינמיקה מסוימת בקבוצה כזו, אם מכבי הפסידה זה רק משהו שאני לוקח בפרופורציות, זה קרה כבר גם בשנה שעברה למכבי אבל מבחינתנו זה לנצח וזה מה שחשוב, זו אמנם לא סיבה לחגיגה ויש לנו עוד משחקים, זה רק מבטיח שתהיה סדרה יותר מעניינת ממה שציפו".

ד´אור פישר, אידסון ולימונד לא מאמינים. הביתיות הלכה לאיבוד (שרון קביליו)
ד´אור פישר, אידסון ולימונד לא מאמינים. הביתיות הלכה לאיבוד (שרון קביליו)

"עוד לא ניתחתי את המשחק. בחצי הראשון היה טוב כי שיחקנו בשליטה ואיבדנו רק שני כדורים, בחצי השני איבדנו שני כדורים וזה הלך למשחק של אגרסיביות, הגנה ופיזיות, רוב האיבודים בכדורסל הם במסירות כי שם קבלת ההחלטות. לגבי השיטה של הפיינל פור, אני לא אוהב להתייחס לזה. אני מקבל אותה והיא לא רעה, אנחנו המאמנים באופן אישי חושבים שאליפות צריכה להיות מוכרעת בסדרה וכרגע אנחנו עסוקים בלשחק את הסדרה הזו.

בקרוב נראה אם אפשר לנצח את מכבי בסדרה, התפקיד שלי הוא אנחנו ולא מכבי. במשחק אחד יכולים לקרות דברים, שנה שעברה מכבי הפסידו משחק ראשון ואז הסדרה נגמרה מהר מאוד, מכבי קבוצה הכי טובה בליגה בצורה מובהקת ואני מכבד אותם מאוד".

דן שמיר: &qout; (שרון קביליו)
דן שמיר: "אם מכבי הפסידה זה רק משהו שאני לוקח בפרופורציות" (שרון קביליו)

פי.ג'יי טאקר, ששוב ניצח את מכבי בהיכל נוקיה, אמר: "היה לנו משחק טוב אבל כל הזמן צריך לזכור שזה רק ניצחון אחד בסדרה ארוכה ואין סיבה לחגוג בטח כאשר מהעבר השני עומדת קבוצה כמו מכבי תל אביב שכולנו מכירים את היכולות שלה ויודעים למה היא מסוגלת. נבוא להלחם גם במשחק הבא ונקווה לעלות ל-0:2 בסדרה למרות שזה ברור שהדבר הזה לא הולך להיות קל בכלל".

שחקני הקבוצות נפרדים כידידים בסיום. ביום חמישי המשחק השני (שרון קביליו)
שחקני הקבוצות נפרדים כידידים בסיום. ביום חמישי המשחק השני (שרון קביליו)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */