יום שישי, 26.12.2025 שעה 19:18

נטע ריבקין סיימה חמישית באליפות אירופה

המתעמלת הישראלית שסיימה עם 108.4 נקודות, רשמה הישג נהדר בגרמניה. ריסנזון איכזבה כשסיימה רק במקום ה-11 הכללי עם ניקוד של 106.575

|
ריבקין. הישג גדול בגרמניה (רויטרס)
ריבקין. הישג גדול בגרמניה (רויטרס)

השיג נהדר לנטע רבקין, המתעמלת האומנותית, שסיימה במקום החמישי באליפות אירופה הנערכת בברמן שבגרמניה. ריבקין שנמצאת בכושר מצויין, סיימה עם 108.400 נקודות שהספיקו לה כדי לסיים בין 5 הראשונות.

כזכור, רק לפני כשבועיים סיימה ריבקין במקום החמישי בשלושה גמרים (בכדור, בחבל ובסרט) בתחרות מסבב גביע העולם בסנט פטרסבורג שברוסיה.

אירה ריסנזון סיימה במקום ה-11 הכללי. ריסנזון שסיימה עם 106.575 נקודות, תנסה כבר בתחרויות הקרובות לחזור לצמרת הגבוהה עימה היא נמנית.

ויקטוריה פילנו בסקי, מתעמלת הג'וניור, עלתה לגמר החבל מהמקום החמישי וסיימה בגמר במקום ה-6, או במילים אחרות בין 6 הטובות בג'וניור באירופה. היום היא תנסה לעלות לגמר בתרגיל האלות לג'וניור.

מתעמלת ג'וניור נוספת, ויקה מרדר, תנסה לעשות זאת בתרגיל הכדור. נעמה גרייסי סיימה במקום ה-18 בתרגיל החישוק לג'וניור. היום ייכנסו בנות הנבחרת הקבוצתית למעגל התחרות בשני תרגילים והתקווה לעלות לגמר אחד לפחות אם לא שניים.

אירה ריסנזון (רויטרס)
אירה ריסנזון. סיימה רק במקום ה-11 (רויטרס)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */