יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:44
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

ליונס: אנחנו הפסדנו את המשחק, לא הם ניצחו

פורוורד ירושלים מבכה את ההפסד 94:87 למכבי ת"א ומאמין: "אנו יכולים להתמודד איתם". קוקיה: "כשהם ברחו ל-9 הפרש היה קשה לחזור". צפו בתקציר

|
ליונס.
ליונס. "היינו צריכים להגדיל את ההפרש" (שי לוי)

הפועל ירושלים נחלה אמש (חמישי) הפסד בית חמישי במספר במסגרת ליגת ווינר, כאשר הפסידה במחזור הלפני אחרון למכבי ת"א בתוצאה 94:87, בסיומו של משחק מותח. פחות מ-7 דקות לסיום האדומים עוד היו בשיוויון עם היריבה המרה, אך אז הצהובים העלו הילוך ושברו את ההגנה הירושלמית פעם אחר פעם.

"ברבע האחרון עשינו כמה שגיאות קטנות בהגנה. המאמן שלהם עשה עבודה טובה בלשבור את ההגנה שלנו והם הגיעו לזריקות קלות שאיפשר להם לפתוח פער" התייחס ליאו ליונס לאותן דקות שהפסידו לקבוצתו את המשחק.

ליונס היה מהמצטייינים בירושלים, כאשר סיים עם 17 נקודות, 6 כדורים חוזרים ו-3 חטיפות. כשנשאל מה המשחק הזה אומר על העתיד ועל סיכוייה של קבוצתו לנצח את מכבי ת"א, במידה וייפגשו פעם נוספת העונה, השיב: "אני חושב שאנחנו יכולים להתמודד איתם".

"אנחנו הפסדנו את המשחק, לא הם ניצחו אותו. כאשר השגנו את היתרון, היינו צריכים להגדיל את ההפרש ולנצח ב-10, וזה מה שיקרה אם נשמור על אותה רמת הגנה לאורך זמן".

האוהדים הירושלמים התרעמו, ולא בפעם הראשונה, על חוסר היכולת של השחקנים לבצע מטלות פשוטות לכאורה, כמו הוצאת חוץ לתרגיל אחרי פסק זמן או העבירה המכוונת שהיה ליונס צריך לבצע על פרקינס 40 שניות לסיום.

צפו במכבי ת"א חוגגת על י-ם במלחה

גודס התייחס לנושא ודיבר על מחסור בריכוז. גורמים בקבוצה צידדו בו וטענו שהשחקנים פשוט לא מקיימים את ההוראות ואת הדברים שעובדים עליהם באימונים.

אורי קוקיה התייחס לבריחה של הצהובים ברבע הרביעי: "היה משחק צמוד. נכנסנו לפיגור מוקדם, אבל חזרנו למשחק וכבר הובלנו. מכבי קלעו שתי שלשות וסל ועבירה וברחו ל-9 ואחרי זה, כבר היה קשה לחזור".

על הקהל הירושלמי היו לקוקיה רק דברים טובים לומר: "היתה אווירה מצויינת והקהל היה מדהים", אמר הגבוה הישראלי, "אנחנו מנסים ועושים מאמצים לשמח אותו וזה לא כל כך הולך בתקופה האחרונה, אבל לא אמרנו נואש ואני מאוד מקווה שעוד נפגוש את מכבי ת"א העונה".

פיני: האווירה עשתה לנו את זה

יוגב אוחיון: "נוגעים לליבנו כל האוהדים שמגיעים למשחקים בכל שבוע ואנחנו מנסים לנצח ונותנים את המאה אחוז בכל משחק בשבילם ובשביל המערכת", אמר הרכז שרשם 6 נקודות ו-6 אסיסטים.

"באנו אגרסיביים, רצינו ונלחמנו ואת רוב המשחק שיחקנו לפי השיטה. הלוואי שעוד נפגוש את מכבי תל אביב העונה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטים כדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */