יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:41
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

מכבי פ"ת תממש האופציה על סנסוני ומרינקוביץ'

אחרי ההדחה מהגביע במלאבס נערכים לעונה הבאה. עדיין לא ברור אם יבריץ' יישאר, מגמאדוב עוד לא החליט אם יפרוש. אסי משיח גמר את העונה

|
סנסוני מול קטן, בקבוצה מרוצים ממנו (דרור עינב)
סנסוני מול קטן, בקבוצה מרוצים ממנו (דרור עינב)

מכבי פ"ת שבה הבוקר (חמישי) להתאמן לראשונה מאז ההדחה מגביע המדינה בשלב רבע הגמר אחרי ההפסד 2:1 לעירוני רמה"ש, מצמרת הליגה הלאומית, ביום שלישי. האכזבה על פני השחקנים הייתה ניכרת במהלך האימון כאשר כולם מבינים את גודל ההזדמנות שהוחמצה.

לאחר ההדחה מהגביע, יו"ר המועדון, שינו זוארץ, והמאמן, פרדי דוד, כבר החלו לערוך פגישות עבודה לקראת העונה הבאה, כאשר במועדון מאם המושבות ממתינים לתשובתו של השוער, דרגוסלב יבריץ', אם הוא מקבל את ההצעה הכספית לעונה הבאה או שעליהם לחפש שוער זר אחר.

הקשר, נבויסה מרינקוביץ', אמור לקבל בקרוב הודעה כי הקבוצה מממשת את האופציה שיש לה עליו לעונה הבאה, כשגם פגישה עם הצרפתי, סבסטיאן סנסוני, צפויה להתקיים בכדי להגיע עמו להבנות כספיות על הארכת החוזה.

בפ"ת הבהירו כי הם מעוניינים שהבלם, אבי יחיאל, ימשיך בקבוצה עונה נוספת ויכבדו את החוזה שיש עמו לעונה הבאה. גם המגן הוותיק, קובי גנון, אמור לקבל הצעה לחוזה חדש וצפוי להמשיך לעונה עשירית רצופה במלאבס.

מאמן הקבוצה, פרדי דוד, מכין את חניכיו לקראת המשחק מול בני סכנין, כאשר מי שלמעשה סיים את העונה ולא ישוב למגרשים בשלושת המשחקים שנותרו הוא הקשר, אסי משיח.

צפו ברמה"ש מדהימה את מכבי פ"ת

משיח, שלא התאמן, סובל כבר תקופה ארוכה מפציעה בשריר, אולם המשיך לשחק בתקווה שיוכל לקחת חלק בחצי גמר גביע המדינה. כעת לאחר שהמלאבסים הודחו מהמפעל הוחלט שלא לסכן את משיח לחינם וכי הוא ינוח עד תום העונה.

כמו כן, החלוץ עומר דמארי, שנפצע בקרסול רגלו בתחילת משחק הגביע מול רמה"ש והמשיך לשחק, ערך היום אימון חלקי בלבד עם מאמן הכושר, דרור שמשון, וזאת בכדי לא להעמיס עליו שלא לצורך. יחד עם זאת, בקבוצה מעריכים כי החלוץ הצעיר ישחק בדוחא.

יבריץ (אמיר לוי)
יבריץ', במכבי פ"ת מחכים לשמוע ממנו באם הוא ממשיך (אמיר לוי)

הקפטן, מוראד מגמאדוב. לא השלים את האימון היות והוא עדיין סובל מכאבים בשריר התאומים, אולם לא מדובר בפציעה חמורה וגם הוא אמור לעמוד לרשותו של דוד במשחק הקרוב.

מגמאדוב טרם קיבל החלטה אם יפרוש בתום העונה, כאשר מופעלים עליו לחצים רבים ממספר גורמים בקבוצה וכן מכיוון האוהדים שלא לפרוש, וגורם בקבוצה אמר היום בנושא: "מוראד הוא אתלט ברמה גבוהה מאד, ההחלטה אם להמשיך או לא היא שלו בלבד, אולם מבחינה פיזית אין ספק שהוא מסוגל להמשיך לפחות עוד עונה אם לא שתיים".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */