יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:02

לא שבר, משבר: אנדי מארי ממשיך להפסיד

מאז התבוסה בגמר באוסטרליה, הבריטי לא מצליח לנצח ועכשיו הוא אומר: "זה לא אני על המגרש, אני צריך לפתור משהו בתוכי". ומי ממשיכה לנצח? ווזניאקי

|
אנדי מארי מתוסכל. הבריטי במשבר (רויטרס)
אנדי מארי מתוסכל. הבריטי במשבר (רויטרס)

מאז אליפות אוסטרליה, במהלכה עבר את רפאל נדאל, הגיע לגמר, אך אז הובס ע"י רוג'ר פדרר, לא מצליח המדורג רביעי בעולם, אנדי מארי, לעבור את שלב רבע הגמר בשום טורניר.

אתמול הוא נראה כמו טניסאי המדורג במאיה השלישית בעולם כשהובס 6:2 ו-6:1 ע"י פיליפ קולשרייבר במשחקו הראשון בטורניר מונטה קרלו, בתוך כשעה.

המצב המנטלי של הכוכב הבריטי, לו זה היה הפסד שני ברצף אחרי שהודח גם במשחק הפתיחה של טורניר מיאמי ע"י מארדי פיש, מעורר דאגה רבה במחנה שלו.

מארי מספר כי הוא עבר משברים דומים כשהיה שחקן נוער, אבל מעולם לא בסבב הבוגרים וכי רוב הזמן הוא נמצא עם הראש במקום אחר, לא מרוכז, קצת מדוכא ולא עולה למגרש עם ראש נקי.

"האנשים שאני עובד איתם מכירים אותי מצויין ועובדים איתי זמן רב. הם רוצים שאנצח כל טורניר בו אני משחק, אבל לא הכל עניין של תוצאות. זה עניין של להיות עצמך על המגרש, להילחם על כל נקודה, להיות במצב רוח מתאים וליהנות. מסיבה כלשהיא, מאז ההפסד שלי לפדרר באוסטרליה, זה לא אני על המגרש וזו לא אשמתם, אני צריך לפתור כנראה משהו בתוך עצמי", הסביר מארי, שינסה לחזור לנצח בשבוע הבא בטורניר החימר ברומא.

צ'רלסטון: ווזניאקי ניצחה, אזרנקה שוב פרשה פצועה
המדורגת הבכירה בטורניר החימר הירוק בצ'רלסטון, קרוליין ווזניאקי הדנית, גברה על הצ'כית ברבורה זחלבובה סטריקובה 4:6 ו-1:6 ועלתה לשמינית הגמר בו תשחק בפעם השניה בשבועים האחרונים מול פטי שניידר משוייץ. ווזניאקי, שפיגרה 4:2 בפתיחת המשחק, חזרה בגדול ואמרה בסיום: "הייתי צריכה ללמוד את המשחק שלה ולמצוא דרך לנצח". שניידר בת ה-31 הביסה את מישל לרשר דה בריטו בת ה-17 מפורטוגל , 3:6 ו-1:6.

קרולין ווזניאקי. עוד ניצחון לדנית (רויטרס)
קרולין ווזניאקי. עוד ניצחון לדנית (רויטרס)

שלוש שחקניות פרשו במהלך המשחקים בגלל פציעות. המדורגת שלישית, ויקי אזרנקה מבלארוס, פרשה כשהוליכה 2:6 ו-2:2 מול האמריקנית קריסטין מקהל. גם בשבוע שעבר פרשה אזרנקה, שעלתה חבושה ברגל, כשהוליכה 0:4 בטורניר במרבייה.

המדורגת חמישית, מריון ברטולי, פרשה במערכה השלישית מול שוואי פנג מסין כשפנג הוליכה 6:2, 6:7 ו-3:4 בגלל כאבי ראש ובטן. איומי מוריטה מיפן פרשה בפיגור 6:4 ו-2:0 מול דניאלה הנטוחובה הסלובקית. נדיה פטרובה, המדורגת שישית, הביסה 2:6 ו-1:6 את ואניה קינג. אלנה וסנינה (10) ניצחה 5:7 ו-2:6 את סופי ארבידסון משבדיה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */