יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:30
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

גרשון: המשחק במלחה חסר חשיבות, איידסון ינוח

מאמן מכבי ת"א לא אהב את הפתיחה ב-80:98 על אשקלון והוא גם לא מתרגש לקראת השבוע הבא. פרקינס: "יהיה כיף לשחק בירושלים", צפו בתקציר

|
פיני גרשון:
פיני גרשון: "לא הכל רק באשמתנו" (שרון קביליו)

מכבי ת"א השיגה הערב (שבת) עוד ניצחון ליגה קל, הפעם 80:98 על עירוני אשקלון בהיכל נוקיה.

הצהובים כבר הבטיחו לעצמם את המקום הראשון בסיום העונה הסדירה, אך זה לא מנע מהם לתת עוד ערב של כדורסל טוב, מול קבוצה הרבה פחות טובה ממנה.

למרות שהאורחים פתחו נהדר ועלו ל-10:25 מפתיע, הצהובים חזרו לעצמם ולא היה ספק בדקות הסיום מי תהיה זו שתנצח. אלן אנדרסון הצטיין עם 21 נקודות וגם דורון פרקינס היה מצויין וקלע 20 נקודות.

פרקינס אמר בסיום: "זה קורה לפעמים שמתחילים לא טוב. היתה לנו בעיה מנטלית ופיזית, כי אשקלון קבוצה טובה יותר ממה שנראה בטבלה והפעם פתחו את המשחק חזק".

"מה שאנחנו צריכים לעשות זה להתכונן בכל משחק לאליפות. הכי חשוב זה לשמור על פוקוס וזה קל בשבילי, כי כבר שיחקתי פה בעונה שעברה. יש יריבות גדולה עם ירושלים וזה הולך להיות כיף", הודה פרקינס לקראת המשחק בשבוע הבא במלחה.

צפו במכבי ת"א מביסה את אשקלון

 מאמן מכבי ת"א, פיני גרשון, היה די מרוצה בסיום ואמר: "מאחר והמשחק נגמר בסדר, אז לא כל כך צריך להיכנס למה שקרה בהתחלה. אני מקווה מאוד שהדברים האלה לא רק באשמתנו, לא רק אנחנו. כל אחד צריך להתייחס לכל משחק ברצינות וזה כולל את השחקנים, את השופטים וגם אותי".

פרקינס: אני אוהב את הליגה בארץ

"היו כמה דברים ברבע הראשון שלא היו בסדר", סיפר גרשון והוסיף: "אני לא מתכוון לחנך אף אחד. כל מי שצריך לדעת יודע ולא צריך לעשות נזק. המשחקים האלה יותר קשים לשיפוט מאשר משחקים צמודים וצריך להתייחס לזה בהתאם. כל ההפרש הזה, אם תסתכלו איך הוא נוצר, זה לא הכל באשמתנו. אלה דברים שיכולים לקרות במשחק. אני לא אסכן את איידסון, המשחק במלחה חסר חשיבות, ניצחנו בלעדיו קבוצות טובות לא פחות".

פרקינס (שרון קביליו)
דורון פרקינס: "אשקלון טובים יותר ממה שזה נראה בטבלה" (שרון קביליו)

בית הלחמי: "הרבע הראשון העיר את הדב מהתרדמת"
אריאל בית הלחמי, מאמן אשקלון המאוכזב, אמר בסיום: "הרבע הראשון היה נורא מבחינתנו, כי הרבע הזה העיר את הדוב מהתרדמת. חשבנו שמשחקים רק רבע אחד, אבל בסופו של דבר ההבדלים בספסלים עושים את ההבדל. כשעולה שחקן כמו פרקינס וכמו בלות'נטאל, אז בסופו של דבר במשחק שלם, קשה מאוד להחזיק מעמד:".

פיני (שרון קביליו)
פיני גרשון: "אני לא מתכוון לחנך אף אחד, כל מי שצריך לדעת - יודע" (שרון קביליו)

בית הלחמי יודע שהוא לא יכל לעשות הרבה במשחק הזה: "נגמר כמו שנגמר, כשאתה בונה את העונה אתה לא חושב על ניצחון פה. צריך להסתכל קדימה ולשכוח את מה שהיה פה, כי יש לנו שני משחקים מאוד חשובים לפנינו וצריך לבוא מוכנים לחיפה".  

מכבי חוגגת (שרון קביליו)
מכבי חוגגת עוד ניצחון ביתי קל (שרון קביליו)

ג'יימי באקסטר מהאורחים, שבלט עם 20 נקודות, אמר לאחר המשחק: "אתה יכול לצפות ממכבי לעשות את הריצה שלהם, אי אפשר לעצור אותם יותר מדי זמן. היינו יותר מדי רגועים והעומק של מכבי הכריע אותנו. כשהם לא מתחילים טוב,הם יכולים להחליף את השחקנים ולנסות לעשות ריצה".

אנדרסון (שרון קביליו)
אנדרסון. גם לו היה ערב נהדר של 21 נקודות (שרון קביליו)

"אני תמיד בא לנצח לא משנה מי עומד מולי. מכבי היא הקבוצה הגדולה ביותר ששיחקתי נגדה, אבל היא רק שם. אני תמיד בא לנצח", אמר באקסטר לסיום.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */