יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:09
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

אלונה ברקת: העתיד של הפועל ב"ש תלוי באוהדים

למרות הלחצים להשאירה, הבהירה הבעלים ל-ONE: "הכל תלוי בקהל". ויקו חדד יעמוד על הקווים מול מכבי, ההחלטה לגבי מאמן קבוע - בשבוע הבא

|
אלונה ברקת. הכל תלוי באוהדים (אלעד ירקון)
אלונה ברקת. הכל תלוי באוהדים (אלעד ירקון)

בהפועל ב"ש מנסים להתאושש מהימים הלא קלים שעברו על המועדון לאחר עזיבתו של המאמן, גיא עזורי וההודעה המפתיעה בדבר עזיבתה הצפויה של הבעלים, אלונה ברקת, בסיום העונה. מה שבטוח, בבירת הנגב יעשו הכל כדי להניא את ברקת מהחלטתה בתקווה שהיא תישאר.

לאחר שבימים האחרונים הופעלו על ברקת לחצים רבים על מנת שתישאר גם בעונה הבאה, צפויה הבעלים לשקול את עזיבתה. ברקת אף אמרה למקורביה: "אשקול להישאר במועדון אם אראה שיפור בהתנהגות האוהדים". נראה שאוהדי הקבוצה הפנימו את המסר וצפויים לצאת במפגן תמיכה ענק במטרה להשאיר את ברקת.

עשרות אוהדים כבר קיימו פגישה במטרה לגבש את הקמפיין למען ההישארות של ברקת בב"ש. בתוך כך, האוהדים מתכננים מפגן תמיכה ענק בקבוצה כבר במשחק הקרוב בבלומפילד מול מכבי ת"א.

במהלך החימום שלפני המשחק שחקני הקבוצה צפויים ללבוש חולצות עם מסר מרגש לבעלים, כשלא פחות מ-10 אוטובוסים מלאים באוהדים צפויים לעשות את הדרך מבירת הנגב לבלומפילד. האוהדים יצאו במסר מרגש: "גרעין אוהדי הפועל ב"ש קורא לכולם להגיע ולתת את הגרון לקבוצה ולמען הישארותה של אלונה ברקת".

חלק מהאוהדים הביעו את זעמם בנוגע לשמועות על כך שהעזיבה של ברקת היא ספין תקשורתי ואף הודיעו שבמידה ומדובר באמת, הם מתכוונים להחזיר את המנויים שרכשו ולא להגיע יותר למשחקי הקבוצה.

תגובת התושבים לעזיבת אלונה

למרות זאת, במועדון מקווים כי בעקבות ההתארגנות המרגשת צפויים להגיע כ-3,000 אוהדים לבלומפילד כדי לעטוף באהבה את השחקנים וגם כדי לפצות במקצת על אירועי המשחק האחרון (ה-2:2 מול נצרת). בצד המקצועי משה אסולין וסוארס צפויים לחזור להרכב. גם דוד רביבו בתמונת ההרכב הראשון לקראת המשחק.

חדד יעמוד על הקווים מול מכבי, טלסניקוב יהיה עוזרו
לאחר התפטרותו של גיא עזורי, נראה היה שעוזרו ז'אן טלסניקוב יעזוב את הקבוצה אף הוא, אך בשל בקשתו של המאמן, נענה טלסניקוב ונשאר במערכת. האחרון ביקש מראשי המועדון לקבל את הקבוצה עד סוף העונה ולא לתפקד בתור מאמן זמני.

הנהלת הקבוצה לא קיבלה את בקשתו של עוזר המאמן שלא הסכים להיות מאמן זמני והוא ימשיך בתפקידו. היום הוחלט במועדון כי המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, ויקו חדד יהיה המאמן הזמני של הקבוצה והוא יעמוד על הקווים במשחק הקרוב מול מכבי ת"א. טלסניקוב התייחס לסוגיה ואמר היום ל-ONE: "ברגע שגיא עזורי נתן לי את ברכת הדרך - נשארתי במועדון. אני האמנתי בכוחותיי לאמן את הקבוצה עד סוף העונה עם הצוות הקיים. התקבלה החלטה שויקו חדד יהיה מאמן זמני ואין לי שום טענות. אני נשאר בתפקיד המקורי שלי ואעזור לכל מי שיבוא".

עזורי וטלסניקוב (דרור עינב)
עזורי וטלסניקוב. "ברגע שגיא נתן לי את ברכת הדרך, נשארתי" (דרור עינב)

יש לזכור כי ההחלטה לא למנות את טלסניקוב למאמן אין בה שום קשר לעובדה שהוא אינו מחזיק בתעודת הפרו כיוון שעוזר המאמן נמצא כעת בקורס ואת התעודה עצמה הוא צפוי לקבל בחודש הבא ולפי חוקי ההתאחדות ישנם 30 יום שמאמן יוכל לעמוד על הקווים בלי להחזיק בתעודה.

דנילוביץ' יזום בניית קוד אתי לאוהדים
בנושא אחר. ראש עיריית באר-שבע, רוביק דנילוביץ', החליט ליזום בניית קוד אתי התנהגותי לאוהדי הכדורגל וענפי הספורט השונים. דנילוביץ' יכנס את נציגי כל חוגי האוהדים של הפועל ב"ש ונציגי ציבור בולטים בעיר על מנת לקדם את הנושא.

דנילוביץ' התייחס ליוזמתו ואמר: "מדובר ביוזמה שיש בה מסר חינוכי וערכי כאחד. בניית הקוד האתי יציב סטנדרט חדש, ברור וחד משמעי בכל הנוגע לקוד התנהגות ראוי. אני מאמין שהמודל שנגבש יאומץ בהתאחדות לכדורגל ובקבוצות בכל הליגות. המסר חייב להיות חד משמעי - טיפול נוקשה בעבירות אלימות בכל גיל ובכל ליגה. לנציגי חוג האוהדים ולאגודות יהיה חלק מרכזי וחשוב".

דנילוביץ´ וברקת (אלעד ירקון)
דנילוביץ´ וברקת. "הגיעה השעה למעשים" (אלעד ירקון)

דנילוביץ' הוסיף: "החלטנו בב"ש שהיא עיר סובלנית, אשר מתייחסת ביד קשה לכל גילויי אלימות שהוא, להוביל וליזום את המהלך. הגיעה השעה למעשים ולקבלת החלטות חד משמעיות. חשוב להעביר מסר לאותם אלפי אוהדים שמגרש הכדורגל יכול להיות מקום בילוי בטוח. אם לא נתחיל את המהלך כעת, ייתכן חלילה שנמצא עצמנו בפני אסון גדול כאשר הכתובת הייתה על הקיר".

ביום שישי הקרוב ייערך בעיר הפנינג ענק לכבוד חג הפורים שנדחה בעקבות תנאי מזג האוויר ובמהלך האירוע צפוי לעלות אחד משחקני הקבוצה לבמה על מנת לעורר את תושבי ב"ש לקראת המשחק מול מכבי ת"א ולסחוף קהל למגרש. בנוסף, במהלך ההפנינג תתקיים תהלוכת אוהדים עם שלטי ענק ודגלים מיוחדים לעודד את תושבי העיר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */