יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:51
ליגה אנגלית 25-26
339-2815ארסנל1
3116-3515מנצ'סטר סיטי2
3015-2215אסטון וילה3
2515-2515צ'לסי4
2417-1815אברטון5
2311-1814קריסטל פאלאס6
2317-1815סנדרלנד7
2324-2415ליברפול8
2218-2515טוטנהאם9
2220-2414ברייטון10
2219-2115ניוקאסל11
2221-2214מנצ'סטר יונייטד12
2024-2115בורנמות'13
1924-2115ברנטפורד14
1722-1914פולהאם15
1529-1915לידס16
1525-1415נוטינגהאם פורסט17
1228-1614ווסטהאם18
1030-1615ברנלי19
229-714וולבס20

2:4 ענק לסיטי על צ'לסי, ברידג' לא לחץ יד לטרי

צמדים של טבס ובלאמי הנחילו לבלוז הפסד ביתי ראשון מזה 38 משחקים. המגן התעלם מהבלם. ארסנל גברה 1:3 על סטוק והתקרבה לצ'לסי, שבר לרמזי

|
דה יונג ובארי חוגגים עם טבס, היום (GettyImages)
דה יונג ובארי חוגגים עם טבס, היום (GettyImages)

קשה להחליט מה הוא הסיפור הגדול במשחק המרכזי של המחזור ה-28 בפרמייר-ליג. האם הניצחון האדיר 2:4 של מנצ'סטר סיטי על צ'לסי בסטמפורד ברידג', או שמא ההתעלמות של וויין ברידג' מג'ון טרי עוד בטקס לפני המשחק.

כזכור, בלם צ'לסי קיים רומן עם הדוגמנית הצרפתייה ונסה פרונצ'ל, חברתו של ברידג', ששיתף עימו פעולה בצ'לסי ובנבחרת. בממלכה חיכו בכליון עיניים למפגש בין הבלוז לסיטי כדי לראות מה תהיה תגובתו של המגן, שכאמור, חלף על פני חברו, הסתכל לו בעיניים והמשיך ללכת.

והיה גם משחק, ועוד איזה משחק. לאחר 42 דקות עקרות משערים, כדור עומק של ג'ו קול לעברו של פרנק למפארד, שכבש מתוך הרחבה, הניב את הראשון של הלונדונים.

האורחים לא המתינו הרבה וחזרו כעבור ארבע דקות משערו של מי אם לא, קרלוס טבס. הארגנטיני קיבל כדור 40 מ' מהשער, ניער בקלילות את ג'ון טרי וריקרדו קרבאליו ושחרר בעיטה חלשה שהטעתה את הילאריו וחדרה פנימה.

וויין ברידג´ מתעלם מג´ון טרי לפני המשחק (רויטרס)
וויין ברידג´ מתעלם מג´ון טרי לפני המשחק (רויטרס)

שש דקות בתוך המחצית השניה מהפך בסטמפורד ברידג'. קרייג בלאמי קיבל מסירה בחצי המגרש והחל לדהור, חלף על פני אובי מיקל ושיגר כדור מדויק לפינה של הילאריו, 1:2 לסיטי. בדקה ה-76 גארת' בארי חטף כדור לבלטי ונכנס לרחבה אך הוכשל ע"י הברזילאי שראה את הכרטיס האדום. קרלוס טבס הפציץ את הפנדל לפינה ופנימה.

בדקה ה-81 צ'לסי נותרה בתשעה שחקנים לאחר שמיכאל באלאק ראה צהוב שני ואדום. כעבור שש דקות החגיגה בתכלת נמשכה לאחר שרייט-פיליפס העביר רוחב ובלאמי השלים צמד מול הילאריו המסכן.

קרלוס טבס חוגג, אדם ג´ונסון מגיע לברך (GettyImages)
קרלוס טבס חוגג, אדם ג´ונסון מגיע לברך (GettyImages)

דקה בתוך תוספת הזמן גארת' בארי הכשיל את אנלקה בתוך הרחבה ופרנק למפארד לא נכשל והצליח לצמק ל-4:2. הפסד ראשון לצ'לסי מזה 38 משחקים ביתיים.

1:3 לארסנל על סטוק, שבר מזעזע לארון רמזי
כשהיא יודעת מה עשתה צ'לסי ועם סיכוי לחזור בגדול למאבק האליפות, הגיעה ארסנל למשחק בסטוק. האורחים הפתיעו את התותחנים ועלו ליתרון מוקדם כבר לאחר 8 דקות. ראיין דלאפ הוציא את אחד מכדורי החוץ המפורסמים שלו, שאווקרוס (אליו נחזור בהמשך בנוגע למשהו שלילי ביותר) המשיך עם הראש ודני פיו היה במקום כדי לדחוק משני מטרים ולקבוע 0:1.

ארון רמזי זועק אחרי שרגלו נשברה (רויטרס)
ארון רמזי זועק אחרי שרגלו נשברה (רויטרס)

ונגר כבר חשב שהנה, עוד צ'אנס הולך לו לפח, אך אז הגיע ניקאלס בנטדנר. ססק פברגאס הגביה כדור נהדר בדקה ה-31 לרחבה, הענק הדני התרומם מעל כולם ונגח פנטסטי פנימה, 1:1 במחצית. החצי השני נפתח, 20 דקות חלפו והאירוע המזעזע ביותר מאז הפציעה של אדוארדו דה סילבה, קרה.

ארון רמזי, הילד הוולשי המוכשר של התותחנים, תוקל בצורה חריפה ביותר על ידי אותו שאווקרוס והרגל של הקשר פשוט נשברה לשניים באחת הפציעות המחרידות שנראו במגרשים. הילוכים חוזרים לפציעה לא שודרו והצופים זכו למבט אחד חטוף אשר הראה רגל לא ישרה אלא בצורת קשת, ממש כך, בחלק התחתון שלה. הרגל של רמזי פשוט התפרקה לה והשחקנים לא נשארו אדישים. כל שחקני ארסנל כאחד נעמדו במרכז המגרש, מחזיקים את הראש, חלקם אף החלו לבכות לאור המחזה הנוראי.

בכי (רויטרס)
שאווקרוס מיילל בבכי אחרי העבירה שביצע (רויטרס)

גם שאווקרוס שביצע את העבירה הנוראית וראה אדום מיידי, ירד כאשר הוא ממרר בבכי, לא מעכל את מה שהוא הרגע עשה. רק לפני שנתיים ושלושה ימים נפצע אדוארדו דה סילבה בצורה נוראית נגד ברמינגהאם, משחק אותו ארסנל לא הצליחה לנצח וסיימה בתיקו 2:2. התרחיש הזה כמעט וחזר לו, אלא שבדקה ה-90, הכל השתנה.

ניקלאס בנטנדר ודני פיו, כובשי השערים, שיתפו פעולה. הדני בעט, פיו עצר בידו והתותחנים קיבלו כדור עונשין מ-11 מטרים. ססק פברגאס לקח את הכדור ושם אותו ברשת, 1:2. עמוק בתוך התוספת זמן, רוזיצקי שיחרר בעיטה מ-20 מטרים, השוער הדף ופברגאס עט על הריבאונד ובישל בפעם השניה לוורמאלן שדחק ממטר את השביעי שלו העונה, 1:3. ארסנל עם 58 נקודות במקום השלישי, שתי נקודות פחות ממנצ'סטר יונייטד ושלוש פחות מצ'לסי והיא שוב במאבק האליפות ובגדול.

פברגאס חוגג את שערו בדקה ה-90 (רויטרס)
פברגאס חוגג את שערו בדקה ה-90 (רויטרס)

תמיר כהן לא שותף בניצחון בולטון על וולבס
בולטון רשמה ניצחון ביתי של 0:1 מול וולבס משער שכבש זט נייט בדקה ה-45. תמיר כהן ישב על הספסל ולא שותף. בירמינגהאם רשמה 0:1 ביתי מול וויגן משער של ג'יימס מקפאדן בכדור עונשין מ-11 מטר דקה לפני סיום המחצית הראשונה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */