יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:39
ליגה לאומית 25-26
2914-3213מכבי פ"ת1
2610-2113מכבי הרצליה2
2513-1714הפועל כפ"ס3
2414-2114הפועל ראשל"צ4
2221-2514מ.ס כפר קאסם5
2119-2113הפועל כפר שלם6
1919-2114מ.ס קריית ים7
1922-2213עירוני מודיעין8
1820-2114הפועל ר"ג9
1530-2514מכבי יפו10
1420-1914הפועל חדרה11
1416-1513הפועל עכו12
1419-1113הפועל רעננה13
1422-1214בני יהודה14
1028-1214הפועל עפולה15
921-1314הפועל נוף הגליל16

בכר: חשוב שנתקן את מה שקרה בגביע מול יפו

לאומית: מגן ק"ש אופטימי לקראת מפגש הצמרת היום (15:00) מול רמה"ש. חסארמה יחזור מהרחקה. דראפיץ' לקראת כפ"ס: "זה לא דרבי אישי"

|
ברק בכר וחסארמה. מתכוננים לרמה
ברק בכר וחסארמה. מתכוננים לרמה"ש (עמית מצפה)

מוליכת הליגה הלאומית, עירוני ק"ש, תפגוש היום (שישי) ב-15:00 בביתה את עירוני רמה"ש מהמקום השלישי במסגרת המחזור ה-22 בליגה הלאומית. בקבוצה של רן בן שמעון מגיעים מעודדים מהיכולת בליגה, אבל לא שוכחים את היכולת שהציגו ביום שני מול מכבי קביליו יפו מליגה ב', במשחק בו הפסידה ק"ש 1:0 והודחה מגביע המדינה במפתיע.

שחקני הקבוצה הצפונית קיימו את האימון המסכם בצל ההדחה מהגביע ובן שמעון הבהיר להם כי הוא מקווה שהם ייראו אחרת מול הקבוצה של יהודה זגורי, שמרוחקת מהם 6 נקודות.

המאמן ייהנה מחזרתו של סלאח חסארמה, שספג עונש הרחקה משני משחקים בפועל, שהסתיים במשחק מול יפו. מי שגילה יכולת טובה, אך לא יוכל לשחק בעקבות פציעה, הוא וויאם עמאשה, שלא יתלבש.

מגן ק"ש, ברק בכר, התייחס למשחק החשוב ואמר ל-ONE: “זה משחק בין שתי הקבוצות הכי טובות בליגה, והוא חשוב במיוחד לאחר מה שקרה מול יפו. הדבר החיובי זה שאפשר לתקן את מה שנעשה בגביע”.

על הציפיות מהמשחק אמר המגן: "אנחנו במומנטום טוב בליגה ואנחנו לא רוצים שמה שקרה מול יפו ישפיע עלינו. יהיה קשה לפתוח פער ולנטרל את רמה"ש, אנחנו רוצים לבוא בשביל לנצח ולהוכיח שאנחנו קבוצה טובה".

צפו בקביליו יפו מדהימה את ק"ש

דראפיץ': "למרות כל המחמאות, צריך להבקיע"
מכבי הרצליה תארח מחר ב-14:30 את הפועל כפ"ס למה שמכונה "דרבי השרון". אולי חלק מהאנשים חושבים שמדובר ב"דרבי אישי" למאמן הרצליה, סלובודאן דראפיץ', שאימן בעונה שעברה את כפ"ס.

בכל אופן, מאמן הרצליה, סלובודאן דראפיץ' שיפגוש את האקסית לא מסתכל על המשחק כעל דרבי אישי וציין: "זו כפ"ס אחרת עם הנהלה אחרת, אבל כיף לי לראות את השחקנים הצעירים שקיבלו אצלי הזדמנות ראשונה מצליחים, אבל היום כולי הרצליה. זה שהייתי מאמן כפ"ס, לא הופך את המשחק לדרבי. אני חושב שעבדנו כמו שצריך, נקווה לנצח, אני חושב שאנחנו מוכנים".

סלובודאן דראפיץ´ (עמית מצפה)
סלובודאן דראפיץ´. "עבדנו כמו שצריך לקראת המשחק" (עמית מצפה)

מי שיחזור להרכב אחרי הרחקה הוא אורי לוזון. שי ביטון מושך פציעה כבר עשרה ימים בעקבות מתיחה בברך והוא לא צפוי לשחק, אך מלבד ביטון, כל השחקנים כשירים למשחק וייתכן שיבוצעו מספר שינויים לפני המשחק, במיוחד בחלק ההתקפי.

"יש לכפ"ס עליות וירידות, פתאום הם יכולים לנצח, תומר קשטן עושה עבודה טובה”, הסביר דראפיץ'. "לנו יש מספיק שחקנים טובים כמו קובאצ'ביץ', אופיר חיים ודני אלברט. השחקנים האלה עברו משחקים חשובים בחיים, נקווה שזה יבוא לידי ביטוי ונצבור עוד שלוש נקודות".

תומר קשטן. מרוצה (רועי גלדסטון)
תומר קשטן. זוכה לפרגונים מדראפיץ' (רועי גלדסטון)

הרצליה לא סופגת המון שערים, אבל היא גם לא כבשה בששת משחקיה האחרונים, למעט שער עצמי שהביא לה ניצחון על בית"ר/שמשון. על כך אמר דראפיץ': "זה שלא ספגנו לא הביא לנו נקודות, כי צריך להבקיע. אנחנו לא מביאים את זה, למרות כל המחמאות על כך שאנחנו משחקים כדורגל יפה. אנחנו מחפשים רגל מסיימת”.

במשחק נוסף תפגוש אחווה עראבה ב-14:30 בדוחא את עירוני בת ים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */