יום שבת, 20.12.2025 שעה 22:36

לירון כהן העפילה לרבע גמר היורוליג עם קרקוב

גארדית נבחרת ישראל קלעה 12 נקודות בניצחון 57:67 על פץ' ההונגרית וניצחה את הסדרה 1:2. מרתה פרננדס הצטיינה עם 17 נקודות לזכנובה היו 13

|
לירון כהן, ניצחון ענק  (לסזק סטפיאן, קרקוב)
לירון כהן, ניצחון ענק (לסזק סטפיאן, קרקוב)

קבוצתה הפולנית של לירון כהן, ויסלה קרקוב הצליחה לרשום רגע היסטורי בתולדות המועדון כשהעפילה הערב (רביעי) לשלב רבע הגמר של היורוליג. קבוצתה של כהן השיגה ניצחון ענק 57:67 על קבוצת פץ' ההונגרית וניצחה את הסדרה בתוצאה 1:2 ובכך בעצם הבטיחה את העליה לשלב רבע הגמר.

לעיני 2,500 אוהדים משולהבים שדחפו את הקבוצה הפולנית משריקת הפתיחה, התפתח משחק קשה ופיזי אך ברבע הראשון ידה של קרקוב היתה על העליונה כשהרבע מסתיים בתוצאה 18:21. הקבוצה ההונגרית לא ויתרה כל כך מהר על המשחק ובתום המחצית לוח התוצאות הראה 37:40 לזכות קבוצתה של כהן.

המחצית השניה נפתחה במומנטום טוב של קרקוב אך זאת לא הצליחה לברוח וההונגריות נשארו במשחק. 3 דקות לתום המשחק קלעה זכנובה 5 נקודות רצופות לזכות קראקוב מה שנתן את האות לתחילת חגיגות הניצחון.

גארדית נבחרת ישראל, לירון כהן היתה שותפה מלאה בניצחון כשקלעה 12 נקודות בדקות חשובות של המשחק. עוד קלעו לזכות קראקוב: מרתה פרננדס  17 נקודות, זכנובה 13 נקודות, קובריין 12 נקודות, בורוש 7 נקודות.  קלעו לזכות פץ': אנה ודז'ה 18 נקודות, ניקול אוהלד 11 נקודות.

לירון כהן, 12 נקודות היו לגארדית בניצחון על פץ´ (לסזק סטפיאן, קרקוב)
לירון כהן, 12 נקודות היו לגארדית בניצחון על פץ´ (לסזק סטפיאן, קרקוב)

זהו הישג משמעותי במיוחד לזכות המועדון הפולני כשכן קבוצתה של כהן לא היתה צריכה לשחק במפעל היורוליג ורק בעקבות פרישתה של צסק"א מוסקבה נרשמה ברגע האחרון למפעל אך כעת, יש לכהן וחברותיה הזדמנות היסטורית לעשות עוד צעד בדרך לגביע הנכסף.        




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */