יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:17
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

בראיין רנדל: תהיה מלחמה מול הפועל ירושלים

פורוורד גלבוע/גליל מוכן למשחק החם ביום ראשון מול הקבוצה מהבירה. על השיפור ביכולתו לאחרונה: "אנחנו עובדים על הגנה וזה תמיד גורם לי להשתפר"

|
רנדל עם החברים. קרב איתנים במלחה (דרור עינב)
רנדל עם החברים. קרב איתנים במלחה (דרור עינב)

כנראה שאין בגלבוע/גליל שחקן יותר חשוב מהפורוורד המוכשר, בראיין רנדל. עתידו של רנדל, שנבחר בשנה שעברה לשחקן ההגנה של ליגת העל. לא היה ברור בקיץ, אבל בסופו של דבר הוא נשאר ואחרי פתיחת עונה לא טובה, בשבועות האחרונים הוא העוגן של הקבוצה מהעמק וגם שחקן ההתקפה הכי טוב שלה (19 נק' למשחק, 73% ל-2).

גלבוע/גליל לא בכושר שיא לאחרונה, לאחר שהודחה מהגביע על ידי נתניה, לא הרשימה בנצחונות על עירוני ר"ג ועפולה, והפסידה בצורה לא נעימה באשקלון, אבל רנדל הבהיר בראיון לאתר מנהלת הליגה שעד המשחק מול הפועל ירושלים ביום ראשון, הקבוצה שלו תגיע מוכנה. 

בראיין, בתחילת העונה היו לך ירידות ועליות אבל בזמן האחרון רואים אצלך יותר יציבות ומשחקים התקפיים מצויינים.

"בקיץ עבדתי מאוד מאוד קשה, עבדתי הרבה על קליעות. אני תמיד מנסה להשתפר באופן אישי. אנחנו עובדים על הגנה וזה תמיד גורם לי להשתפר עוד ועוד ואני מרוצה מזה. התחלנו לעבוד כקבוצה יותר חזק, יחד עם השחקנים שהצטרפו, גל (מקל) ומרקוס (קאזין). תמיד עבדנו חזק, אבל עכשיו אני מרגיש שכל שחקן יודע את תפקידו ואנחנו משחקים טוב".

בזמן האחרון יש ירידה אצלכם ובין לבין גם הודחתם מהגביע, איך אתה מסביר את זה?

"בהשוואה לשנה שעברה, אם אנחנו לא באותו מקום, אז אנחנו אפילו במקום יותר טוב. חופשת חג המולד גרמה להאטה קטנה בקצב, כמו כן היו קצת שינויים ותוספות כמו ההצטרפות של גל מקל. לא הכל הולך חלק ותמיד יש עליות וירידות. עם כל זה, אנחנו פשוט ממשיכים להיות חדורי מוטיבציה ומגיעים מוכנים לכל משחק".

מכבי - הבריון של הליגה?

בסיבוב הקודם במלחה, המשחק מול ירושלים הסתיים בניצחון גדול שלכם במלחה 96:101. עכשיו אתם נפגשים שוב, כולם מחכים למשחק הזה. איך מתכוננים?

"היו לנו שבועיים ארוכים, המשחק היה אמור להתקיים בשבוע שעבר אבל נדחה. בהתחלה האימונים שלנו היו יותר אגרסיביים לקראת המשחק, כרגע אנחנו חוזרים לבסיס כי המשחק האחרון שלנו לא היה טוב. כל קבוצה רוצה לנצח ולהשתפר ולהראות מה היא יכולה".

 בשורה התחתונה, אתם מנצחים?

יהיה מאבק, לא יהיה קל. מעבר לטקטיקות ומערכי משחק, פשוט נצטרך לשחק יותר קשוח ויותר טוב מהם. יש לנו הרבה מוטיבציה להוכיח את עצמנו ותהיה מלחמה. הכל מסתכם בכמה רוצים לנצח ואנחנו רוצים לנצח".

רנדל מול ג´פרסון (אמיר לוי)
רנדל מול ג´פרסון. הפורוורד של גלבוע/גליל הולך ומשתפר (אמיר לוי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */