מיכל גרונדלנד
|

רוני בוסאני. מינוי מכובד (תומר גבאי)
המהפכה באיגוד הכדורסל ממשיכה. לאחר החלפת הצוות המקצועי של הנבחרת הבוגרת וכניסתם לתפקיד של אריק שיבק, דן שמיר ועודד קטש, שינסו להוביל את הנבחרת לאליפות אירופה 2011 שתתקיים בליטא, גם הנבחרת האולימפית עומדת לפני שינויים על הקווים.
הערב (רביעי) המליצה הוועדה המקצועית של איגוד הכדורסל והעומד בראשה, דוד פריש, ביחד עם סגניו, אילן קובלסקי ומומו לוצקי, על רוני בוסאני כמאמן הנבחרת האולימפית הבא. המלצה זו צפויה להתקבל על ידי הנהלת איגוד הכדורסל בישיבה שתתקיים במהלך השבוע הבא.
בוסאני, כאמור, צפוי לקבל את תפקיד המאמן ובזאת למעשה צפוי להחליף את מי שכיהן בתפקיד בשנה החולפת, ארז אדלשטיין. בנוסף להמלצה למנות את בוסאני כמאמן האולימפית, המליצה הוועדה המקצועית למנות את ארז ביטמן, שהיה עד כה סקאוט בנבחרת האולימפית, כעוזרו של בוסאני.
בחודשיים האחרונים הנהיגו ראשי איגוד הכדורסל ואנשי הוועדה המקצועית מהפכה של ממש מבחינה מקצועית עם עזיבתו של צביקה שרף את הארץ לטובת אימון בספרטק סנט פטרסבורג מהליגה הרוסית, כאשר המהפכה החלה כאמור בצוות חדש לגמרי (להוציא את מאמן הכושר, יורם מנחם) והחלפת רוב הצוותים המקצועיים בכל הנבחרות.
 |
| דני פרנקו. בין היחידים שממשיך בתפקיד (ניר בוקסנבאום) |
|
למעשה, למעט דני פרנקו שנשאר בעמדת מאמן נבחרת הנוער, רובי בלינקו ונתי כהן, שנשארו מאמני האקדמיה (של נבחרת הקדטים), כל הסגלים המקצועיים הוחלפו. באיגוד הכדורסל, רואים במהפכה המקצועית דרך חדשה ומאמינים בצוותים החדשים, החל מהנבחרת הבוגרת ועד לנבחרת הנוער.