יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:59
מוקדמות יורובאסקט 23-24
11458-4936ישראל1
10471-4906סלובניה2
8478-4516פורטוגל3
7484-4576אוקראינה4

המינויים אושרו: שמיר וקטש יהיו העוזרים של שיבק

המאמנים של בני השרון וגליל יסייעו לשיבק במוק אליפות אירופה. שיבק: "זה צוות טוב". שמיר: "מקווה כי נצעיד את הנבחרת למקום בו היא ראויה להיות"

|
קטש. יהיה עוזרו של שיבק יחד עם שמיר (תומר גבאי)
קטש. יהיה עוזרו של שיבק יחד עם שמיר (תומר גבאי)

הערב (רביעי) הסתיים סבב המינויים החדש של הצוות המקצועי שיעמוד בראש נבחרת ישראל בכדורסל. הוועדה המקצועית של האיגוד החליטה לאשר את מינויים של מאמן בני השרון, דן שמיר ומאמן גלבוע/גליל, עודד קטש, לעוזריו של המאמן הלאומי החדש, אריק שיבק.

כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, מינויו של שיבק למאמן הנבחרת במקומו של צביקה שרף עבר חלק, כאשר מונה לתפקיד בהצבעה גורפת פה אחד.

לאחר מינויו של שיבק לתפקיד המאמן, הוא מיד התפנה לחפש לעצמו צוות מקצועי עליו הוא סומך ומאחר ושמו של גיא גודס, שהוזכר כמועמד, ירד מהפרק, החליט שיבק ללכת על שני עוזרים בדמותם של קטש ושמיר.

דן שמיר אמר לאחר מינויו: "אני גאה ושמח להיות חלק מהצוות המקצועי של נבחרת ישראל ומקווה כי ביחד נצליח להצעיד את הנבחרת להישגים ולמקום בו היא ראויה להיות".

אריק שיבק אמר: "רציתי שיהיה צוות שיכלול את כל מה שאני חושב ומאמין בו. השילוב של עודד עם דן ואיתי זה צוות טוב, שבו כל אחד יכול לתרום מהנקודות בהן הוא חזק. דן ועודד הם מאמנים צעירים, מוכשרים ומבטיחים ואני בהחלט רואה בהם את עתיד הכדורסל הישראלי. היום הם יהיו העוזרים שלי, אבל בעתיד הם בהחלט יכולים לעמוד בראש המערכת ולקבל את תפקיד המאמן הלאומי.

דן שמיר (אמיר לוי)
דן שמיר. "גאה ושמח להיות חלק מהצוות של הנבחרת" (אמיר לוי)

"אני מרגיש שזה הצוות הנכון והטוב, ושביחד אנחנו יכולים להגיע להגשמת המטרות שלנו. גם עודד וגם דן מכירים את אירופה ואת השחקנים באירופה. אני בהחלט מרגיש שהצוות המקצועי עונה על הקריטריונים שהצבתי לעצמי כשמוניתי לתפקיד מאמן הנבחרת".

מינויו של עודד קטש, בצוותא עם שמיר לעוזריו של שיבק, עלה על הפרק לאחר שתפקיד מאמן נבחרת הנוער הוצע לו, אך הוא סירב בשל שיקולים אישיים. אך, כאמור, כאשר הגיעה ההצעה מכיוונו של שיבק, קטש לא היסס והחליט לקבל עליו את התפקיד.תוספת נבחרת סל.

אריק שיבק: &qout;אני מקווה שנתאושש מול ספרד&qout; (ONE)
אריק שיבק. השלים את הרכבת הצוות המקצועי

המשימה הראשונה שעומדת בפני הצוות המקצועי היא משחקי מוקדמות אליפות אירופה בליטא 2011, אליהם הוגרלה ישראל מדרג ג' ותשחק מול איטליה, מונטנגרו, לטביה ופינלנד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */