יום שני, 22.12.2025 שעה 20:31
גביע הטוטו 25-26
 גביע הטוטו 
00-00מכבי ת"א1
00-00הפועל ב"ש2
 בית 1 
94-64הפועל חיפה1
69-94מכבי בני ריינה2
64-44עירוני ק"ש3
44-44עירוני טבריה4
46-44בני סכנין5
 בית 2 
94-74הפועל ת"א1
94-74הפועל ירושלים2
77-74מכבי נתניה3
36-64הפועל פ"ת4
18-24מ.ס אשדוד5

יצחק שום: המסורת מחייבת אותנו לקחת תארים

מאמן בית"ר מקווה לחזור עם ניצחון הערב ב-19:45 מול רעננה בגמר הטוטו. ברוכיאן: "אנחנו בנויים למשחק אחד". כהן: "נעשה הכל כדי לחזור עם הגביע"

|
אלי כהן ויצחק שום עם הגביע (דרור עינב)
אלי כהן ויצחק שום עם הגביע (דרור עינב)

בית"ר ירושלים והפועל רעננה ייאבקו הערב ב-19:45 באצטדיון ר"ג על התואר הראשון של עונת 2009/10, גביע הטוטו. שתי הקבוצות ערכו מסיבת העיתונאים לקראת המשחק.

רעננה תגיע למשחק לאחר שהדהימה את האלופה, מכבי חיפה, בחצי הגמר כאשר חזרה פעמיים מפיגור בדרך לניצחון 2:3. העולה החדשה תנסה לעשות היסטוריה ולהשיג תואר ראשון כקבוצה בליגת העל.

לבית"ר ירושלים הספיק שער בלבד של טוטו תמוז על מנת לנצח 0:1 את מכבי ת"א בחצי הגמר השני בדרך, אולי, לסיים עונה רביעית ברציפות עם תואר.

מאמן בית"ר ירושלים, יצחק שום, התייחס למעמד: "משמח תמיד להיות במפגשים כאלה וכל שחקן ומאמן מתחיל או באמצע הדרך תמיד רוצה להגיע לגמר, מבחינתי כל גמר הוא חשוב ולא משנה באיזו מסגרת, חשוב להיות פה, חשוב לאגודה חשוב לשחקנים וחשוב לי אישית".

שום המשיך: "המסורת מחייבת אותנו לקחת תארים, לא משנה איזה. אמרתי לשחקנים לא לשכוח שרעננה ניצחו את מכבי חיפה, ולכן אין מחר פייבוריטית. ראיתי באימון היום הרבה נחישות והתלהבות מצד השחקנים. מתייחסים בשיא הרצינות. כל גמר חשוב לי, לא משנה באיזו מסגרת. עד עכשיו ניצחנו בכל גמר, אבל אנחנו לא חוגגים שאנחנו מנצחים ולא בוכים כשמפסידים. זה לא קומדיה או טרגדיה".

הכנות לגביע הטוטו

קפטן בית"ר, אבירם ברוכיאן, הוסיף: "תמיד התעלינו ותמיד הראינו יכולת במשחקים של נוק-אאוט. השחקנים הראו מלחמה תמיד, הקבוצה שלנו בנויה למשחק אחד, מה גם שזה גמר ואנחנו הולכים להראות קבוצה קצת שונה מחר. מצב הרוח הוא כמו לפני כל גמר, לבוא ולהצליח, נכון שבשבועות האחרונים התוצאות לא משהו אבל אנחנו במרחק נגיעה".

מנגד, מאמן רעננה, אלי כהן התייחס למסורת שמנסה לייצר קבוצתו: "הגעתי לרעננה שהיינו בתחתית הליגות הנמוכות. לאט לאט עשינו צעדים והיום אנחנו  בגמר גביע הטוטו. רעננה זה מקום שרוצה להתבסס בליגת העל, מועדון שרוצה ליצור הצלחות והישגים. אני מאוד מקווה שמחר נעשה דברים יפים, אנחנו מתמודדים מול קבוצה חזקה מאוד, ונעשה הכל כדי להביא את הגביע לרעננה".

שני הקפטנים. כך הם מקווים להיראות בסוף המשחק (דרור עינב)
שני הקפטנים. כך הם מקווים להיראות בסוף המשחק (דרור עינב)

כהן המשיך: "אם מישהו היה שואל אותנו בתחילת העונה אם אנחנו יכולים להגיע לגמר גביע הטוטו היינו אומרים שלא. אנחנו חייבים להגיע משוחררים ואני חושב שנגיע בצורה כזו, כי אנחנו נטולי מתח ממאבקי הליגה. מולנו ניצבת קבוצה חזקה מאיתנו, לפחות על הנייר, ולשחק את הכדורגל הטוב שלנו בתקופה האחרונה".

קפטן רעננה, שאול סמדג'ה, הוסיף: "ניתן את כל הכבוד לבית"ר, נעלה כמו שרעננה רוצה ויודעת. נהיה ראשונים לכל כדור, כמו שצריך".

סמדג´ה, כהן, שום וברוכיאן במסיבת העיתונאים (דרור עינב)
סמדג´ה, כהן, שום וברוכיאן במסיבת העיתונאים (דרור עינב)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
/* LAST / NEXT ROUNDs */