ראשי | תוצאות LIVE | הימורי ספורט | סלולרי | ONE TV | EveryONE | גליצ'ים | ONE ביזנס | טוטו ווינר | רדיו | CrazyONE | ONE Mail דואר ONE
איום טרור השאיר את משלחת הטקוואנדו בישראל
המשלחת שהיתה אמורה להגיע לאליפות שבדיה ביטלה את הגעתה אחרי שארגון מוסלמי איים שייפגע במשלחת. יו"ר הענף, מישל מדר: "זה סיפור חמור מאוד"  (1 תגובות)

כותרות נוספות
  מאור בוזגלו לקראת משחקה של הנבחרת הצעירה מחר מול שבדיה: "רגע האמת שלנו"
03/09/10   00:05

 
  אייל ברקוביץ' בטור אישי ל-ONE: "פרננדז ובניון פתחו ברגל ימין"
02/09/10   23:53

 
  דעה: האשמה לא רק על פרננדז. שחקני נבחרת ישראל נראו כבויים וחסרי כל חשק
02/09/10   23:20

 
  לואיס פרננדז: יוסי בניון הוא המנהיג של הדור הזה
02/09/10   22:58

 
  מכבי חיפה גברה 70:79 על גלבוע/גליל במשחק אימון. יבזורי חתם לשנתיים בגליל
02/09/10   22:30

 
  אליפות ארה"ב בטניס: פדרר הביס את בק בדרך למפגש מול פול הנרי מתיו
02/09/10   22:08

 
  החלוץ הרוסי/יהודי, מיכאל קרטיבה, חתם באשקלון שגברה 2:4 על הנוער
02/09/10   22:00

 
  צמד לגולן בניצחון מכבי פ"ת 1:7 מול קבוצת הנוער
02/09/10   21:32

 
  בני השרון גברה 90:92 על כוכבי העבר של ה-NBA
02/09/10   21:20

 
  ותודה למלטזים: שלושער לבניון ב-1:3 של ישראל
02/09/10   21:15

 




איום טרור השאיר את משלחת הטקוואנדו בישראל
טקוואנדו. הטרור בשבדיה שוב התעורר לחיים (רויטרס)
מאת גיא נובוטני 13/02/2009 12:55

משלחת טקוואנדו מישראל, הכוללת 50 ספורטאים ומאמנים, היתה אמורה לנסוע בסוף השבוע לטרלבורג, העיר שמארחת את אליפות שבדיה הפתוחה, אלא שארגון מוסלמי, שאיים כי יפגע במשלחת, גרם לביטול הנסיעה.

בהתאחדות השבדית החליטו שלא לקחת אחריות והזהירו את המשלחת הישראלית, זאת בעקבות התראות קונקרטיות שקיבלו על פגיעה במשלחת הישראלית במהלך התחרות.

בכיר בענף הטקוואנדו השבדי סיפר לחבריו בישראל: “עשרת אלפים חברים בארגון מוסלמי מאיימים לסגור איתכם חשבון בגלל המלחמה בעזה”.

יו”ר התאחדות הטקוואנדו בישראל, מישל לדר, אישר את הידיעה ואמר ל-ONE: "אנחנו מנסים לפעול דרך האירגונים הבינלאומיים של הטאקוונדו, כדי שדברים כאלה לא יקרו שוב. בכל מקרה, אנחנו מתייחסים לכל הסיפור הזה בצורה מאוד חמורה”. לדר אף עירב את משרדי החוץ והספורט, וכן את הוועד האולימפי.

בחודש מאי השנה תיערך באותו אולם שבו נערכת אליפות שבדיה, אליפות אירופה לנוער, ובענף מקווים שהספורטאים הצעירים יוכלו לצאת אליה גם אם יתקבלו איומים נוספים.

נראה שארגונים פרו פלסטיניים בשבדיה עושים הכל על מנת לשבש את חיי השיגרה של הספורט הישראלי. רק היום התבשרנו כי איגוד הטניס השבדי מסנן קוני כרטיסים למשחק מול נבחרת ישראל בגביע דיוויס, בעקבות התארגנויות פרו פלסטיניות שמאיימות לשבש את סדרת המשחקים.

דודי סלע. גם נבחרת הדייויס ספגה איומים מהשבדים (Gettyimages)
דודי סלע. גם נבחרת הדייויס ספגה איומים מהשבדים (Gettyimages)

            


RSS RSS   Facebook  Twitter טוויטר   הדפס   הוסף תגובה 

... תגובות בטעינה ...
הפועל עירוני ק.אתא מול הפועל מטה אשר כדורעף
12/02/2009
סה"כ 26 תמונות
          




12:216 / 12:204