יום שני, 05.01.2026 שעה 03:51
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2820-3017הפועל ת"א4
2516-3116מכבי חיפה5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

הכח עמידר ר"ג: נמשכים החיפושים אחר חיזוק

הסגולים שקועים עמוק בבוץ התחתית והצוות המקצועי עדיין מחפש חלוץ. אלן בנדר נקנס והושעה עד להודעה חדשה בגין זלזול במערכת. ג'אמה חזר לאימונים

|
דודו דהאן. אין עדיין שמות ספציפיים (תומר גבאי)
דודו דהאן. אין עדיין שמות ספציפיים (תומר גבאי)

מועד חלון ההעברות של ינואר כבר עומד בפתח ובהכח עמידר ר"ג שוקלים את האופציות העומדות לרשותם לחיזוק הקבוצה. מספר שמות כבר עלו על הפרק וכך גם הספיקו להיגנז במהירות הבזק, כשהדגש הוא בעיקר לכיוונו של חלוץ.

הצוות המקצועי וההנהלה עסוקים במציאתם של השחקנים המתאימים, שיביעו רצון להצטרף לשורות המועדון וגם יהוו שינוי של ממש, לו זקוקה הקבוצה ששקועה כעת עמוק בתחתית הטבלה.

כרגע לא ניתן להצביע על שמות ספציפיים שיעשו את דרכם לווינטר בינואר, אך בכל הנוגע לשחרורם של שחקנים מהקבוצה שם בוודאי יהיו בשורות, כאשר מספר שחקנים ייפלטו החוצה.

בקבוצה מודעים לעובדה כי ישנם לא מעט שחקנים בליגה שימצאו עצמם משוחררים מקבוצותיהם בינואר, אך לא בטוח שהתקציב הקטן של המועדון ומיקומה של הקבוצה בתחתית יעודד שחקני בעלי שם להצטרף. בכל מצב, בימים הקרובים ישפכו כבר יותר אור על הנושא כשהמטרה היא להיכנס למשא ומתן רציני עם מועמדים אופציונאליים לפני שייאזל הזמן.

הערב (רביעי) עלה לוועדת משמעת שחקן הקבוצה, אלן בנדר, כשבסיומה הוחלט על השעייתו עד הודעה חדשה וכן הוא נקנס בתשלום כספי בגין חוסר רצינות באימונים, זלזול במערכת ובעיות משמעת חמורות.

ג'אמה מול יבוריאן. עשוי לשחק נגד בני יהודה (אור שפונדר)
ג'אמה מול יבוריאן. עשוי לשחק נגד בני יהודה (אור שפונדר)

הקבוצה ערכה שני אימונים במתכונת הכפולה והמתחדשת, כשבאימון הצהריים ערכו חניכיו של דודו דהאן משחקונים פנימיים כחלק מההכנה למשחק הליגה הקרוב בשבת מול בני יהודה. כמו כן, מי שחזר לאימונים מלאים הוא הקשר קן ג'אמה ששב מפציעה וכבר לקח חלק במשחקונים וככל הנראה יהיה כשיר לשבת.

בין אימון הבוקר לאימון הצהריים יצאו נציגים מן ההנהלה ומן הצוות המקצועי לבית העלמין בחולון, בכדי ללוות את אביו של מאמן השוערים של המועדון, עמי גניש בדרכו האחרונה. אמש בסיום האימון התקבלה ההודעה על פטירת אביו, ובקבוצה שלחו נציגים לחלוק כבוד אחרון ולעמוד שם לצידו של גניש.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */