הפועל כפ"ס לאן? זאת הסיבה העיקרית שבגינה הגיעו היום (שישי) כ-150 אוהדי הקבוצה להפגנה שהתקיימה מול בית העירייה.
האוהדים שהחליטו לשאול את השאלות הקשות רוצים לקבל תשובות על הנושאים הבוערים כמו מצב הקבוצה ומחלקת הנוער, התנהלות הקבוצה והערפל סביב הבעלות של הקבוצה.
הקבוצה שירדה בסוף בעונה הקודמת לליגה הלאומית מכרה את רוב שחקני המפתח שלה לקבוצות ליגת העל ובעצם רצתה להצליח להתברג ב-5 המקומות הראשונים של הליגה הלאומית בעיקר עם שחקני בית.
אולם, ערב המחזור השביעי של הליגה הלאומית נמצאת כפ"ס במקום ה-8 עם ניצחון אחד בלבד שלוש תוצאות תיקו ושני הפסדים. לפני קצת פחות משבוע אף בוטלו אימוני מחלקת הנוער, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, בשל בעיה בתשלומי המשכורות למאמנים.
אם כל אלה לא מספיקים עמדת יו"ר הקבוצה עדיין לא ברורה לאחר שאלי טביב כבר הכריז שהוא מתכוון להיות חלק מהנהלת הפועל ת"א בשנה הבאה ולהעביר את הבעלות למשפחת ספיר.
הפועל כפ"ס לאן?נציג האוהדים, שי גולוב, בחר להשמיע את טענות האוהדים ל-ONE באומרו: "הפועל כפר-סבא, מועדון שהולך להתפרק ואך אחד לא מגן עליו ולא שומר עליו, לא העירייה, לא ההתאחדות ולא הבעלים. אנחנו עושים הפגנה כי אלי טביב נמצא כבר בהפועל ת"א ומעביר את הבעלות למשפחת ספיר, בעלות פיקטיבית לחלוטין. מה שיקרה זה שביום שהוא יילך להפועל ת"א, הקבוצה תתרסק. אנחנו מצפים מהעירייה ומההתאחדות שיתערבו ולא ייתנו לנו ללכת בדרכם של מועדונים אחרים שהתפרקו".
ראש העיר, יהודה בן חמו, הזמין חמישה מאוהדי הקבוצה כנציגות שתבוא לדבר מולו בלשכתו ולדון על הדברים ודרכי הפעולה. בן חמו אמר בפגישה כי כרגע ידיו כבולות והוא בקשר רציף עם טביב על מנת לשכנעו להעביר את הקבוצה לעירייה. אוהדי הקבוצה מנגד ביקשו מהעירייה להפסיק לתמוך בקבוצה ולהפסיק את מתן האצטדיון ואת הסבסודים. בנוסף, האוהדים מתכוונים להגיע לישיבת המועצה שתתקיים בעירייה ביום רביעי.
 |
| אוהדי כפ"ס. "אף אחד לא מגן על המועדון" (עדי בן ברון) |
|
אלי טביב אמר בתגובה ל-ONE: "זו קבוצה קטנה של אנשים שהם גם אחד הגורמים לזה שירדנו ליגה. הם רואים שאני כבר לא בקבוצה וזה לא אותו דבר, אין אף אחד שמכניס יד לכיס ואנשים נוטים להרגיש שאין הרבה יותר מאשר שיש".
על הטענות של האוהדים לבעלות פיקטיבית אמר טביב: "יש הסכמים חתומים ורשמיים, הם מריצים ספקולציות בלי בסיס. אני נותן את הדין למי שאני צריך לתת את הדין ולא להם".
 |
| אוהדי כפ"ס מוחים מול בית העירייה (עדי בן ברון) |
|
טביב הוסיף: "הלוואי שראש העיר יעזור לקבוצה כמו שהוא צריך, הבעיה עם החבר'ה האלה היא שאם תגיד להם להוציא כסף מהכיס הם לא יוציאו. אני לא יכול להבין לליבו של מי שיודע רק לקלל ולא להכניס את היד לכיס".
"אם הייתי ממשיך בקבוצה, היינו בראש הטבלה, הפועל כפ"ס חשובה לליבי" ,הוסיף טביב והרחיב: "אם הייתי רוצה לא הייתי מעמיד את הקבוצה כבר בתחילת העונה וזאת ראיה חותכת לחשיבות של הקבוצה בפני והקירבה שלה לליבי".