כדורגלן קרואטי נכנס בקיר בטון ומת
עוד מקרה מוות על מגרשי הכדורגל: אחרי אנטוניו פוארטה הספרדי וצ'סוואה נסופוואה, הרוויה קוסטיץ' נפטר לאחר שהתנגש בקיר שנמצא בקרבת הדשא
מערכת ONE
|

פוארטה. מקרה מצער בכדורגל האירופי (רויטרס)
עוד מקרה מוות מצער במגרשי הכדורגל. אחרי מותו של אנטוניו פוארטה הספרדי של סביליה מדום לב ובתחילת העונה של צ'סוואה נסופוואה מהפועל באר-שבע, מת היום (חמישי) הכדורגלן הקרואטי הרוויה קוסטיץ', מקבוצת הכדורגל זאדאר מהליגה הקרואטית.
במהלך משחק ליגה בין זאדאר לבין קאבלייה, רצו בדקה ה-40 קוסטיץ' ותומיסלאב צ'ורצ'יץ' אחרי הכדור. קוסטיץ' גלש לעבר הכדור, גלישה שנעצרה רק בחומת הבטון המצויה מסביב לדשא.
קוסטיץ' נפגע בראשו ופונה מיידית לבית חולים באיזור. המשחק אגב, נמשך והסתיים בניצחונה של זאדאר 0:1 וזה עוד לפני שידעו כמובן מה מצבו הבריאותי של חברם לקבוצה.
קוסטיץ' שכב מחוסר הכרה עם פגיעה מוחית מאז שבת והיום נכנע גופו והוא נפטר מפצעיו.
ההתאחדות הקרואטית החליטה לסגור את מגרשה הביתי של זאדאר בטענה כי הוא אינו בטיחותי למגרשי כדורגל. האיצטדיון בעל 8000 המקומות, שנקרא "סטבוני" ישאר מיותם בתקופה הקרובה והקבוצה תעביר את משחקי הבית שלה לאיצטדיון אחר.
כזכור, נסופוואה, הזמבי ששיחק בהפועל ב"ש, התמוטט במהלך אימון ונפטר לאחר מכן. פוארטה התמוטט במהלך משחק של סביליה והלך לעולמו.
 |
| עוד מקרה כואב בכדורגל, הפעם אפילו משלנו |
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */