יום שישי, 26.12.2025 שעה 21:26

לואיס המילטון שוב סיים במקום השני

נהג הפורמולה 1 הבריטי הפסיד למתאגרף הבריטי ג'ו קלזאי את תואר איש השנה בספורט של ה-BBC. המילטון: "אני לא יכול לחכות לשנה הבאה"

|
לואיס המילטון. שוב מקום שני (רויטרס)
לואיס המילטון. שוב מקום שני (רויטרס)
אחרי שסיים במקום השני בלבד בדירוג הנהגים של הפורמולה 1 אחרי קימי רייקונן, קיבל נהג מקלארן, לואיס המילטון, את המקום השני פעם נוספת, הפעם בתחרות איש השנה בספורט של ה-BBC.

בתקווה שלא יהפוך לשמעון פרס של הספורט הבריטי, קיבל המילטון את הפרס בשמחה, מאחר וזוהי עונה ראשונה שלו בפורמולה 1 ולפי הכישרון שהרבה בשנה זו, לפניו עוד הרבה שנים של הצלחות.

המילטון הפסיד את התואר למתאגרף הבריטי, ג'ו קלזאי, ואמר בקבלת הפרס על המקום השני: "ניתנה לי הזדמנות מדהימה להתחרות השנה ולחשוב שכמעט לקחתי את תואר האליפות זה מדהים".

הנהג הצעיר הוסיף ואמר: "זו הייתה עונה מדהימה. לא האמנתי שאני שם ואני לא מאמין שאני פה. כרגע אני מתרכז בשנה הבאה, מה עוד שמכונית תהיה יותר טובה, כך שאני לא יכול לחכות".

נהג המירוצים האחרון שזה בתואר היה דיימון היל, שעשה זאת ב-1996. היל, שנכח באירוע, אמר על הפנומן הצעיר: "בקצב שהוא מתקדם, הוא יכול לשבור את כל השיאים. זו הייתה הופעה מדהימה למישהוא כל כך צנוע".

"אתה לא יכול להיות מתחרה אם אין לך את החלק הזה שאומר 'אני יכול לעשות את זה'. הוא כל כך מוכן, כל כך נחוש והכישרון שלו היה ברור מהמירוץ הראשון".






טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */